Prima TV face curatenie in casele oamenilor. E vorba despre show-ul de divertisment „Curat, murdar“, al carui promo m-a tulburat putin.

Cica expertii in curatenie viziteaza, in cadrul acestei emisiuni, 15 case, pe care apoi le fac sa arate luna. In promoul de care zic, expertii erau doua doamne care aratau la camera urmatoarele chestii: un pat care colcaia de furnici, o camera care colcaia de gindaci, un aragaz care semana mai degraba a closet, niste haine albe care capatasera o frumoasa nuanta de gri-sobolan, niste mormane de gunoi s.a.m.d. Parerea mea sincera e urmatoarea: asa ceva nu are cum sa existe in realitate. Pur si simplu nu are cum. Fac pariu pe ce vreti ca emisiunea e o facatura care presupune, inainte de interventia expertilor in curatenie, vizita in casele cu pricina a unor experti in mizerie. Ii si vad pe astia din urma rasturnind galeata cu gunoi pe masa, tavalind hainele oamenilor prin noroi si, nu in ultimul rind, eliberind in spatiul ce urmeaza a fi curatat citeva basculante cu gindaci si cu furnici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.