Miki a revenit in atentia fanilor cu un nou look si un videoclip de vara la piesa „Labirintul inimii“. In aceasta toamna, cintareata promite ca isi va lansa cel de-al treilea album din cariera solo printr-o petrecere de zile mari.
Tot cam in aceeasi perioada va incepe un turneu de promovare a materialului discografic. Recent, ea s-a intors cu forte proaspete dintr-o vacanta de opt zile, petrecuta in Antalya, impreuna cu iubitul si impresarul sau, Razvan Constantinescu. Cei doi au plecat cu masinile in Turcia, dar si cu gasca de prieteni, respectiv Delia si Matteo, Iulian Moga si prietena lui, regizorul Florin Botea si Misu Vasilache, monteorul de videoclipuri. Vacanta de opt zile petrecuta in Turcia i-a dat ocazia lui Miki sa se relaxeze, dar si sa dea iama la cumparaturi. Pentru ca au stat o singura zi in Istanbul, solista si-a luat iubitul la shopping, de unde s-au intors cu incaltaminte, haine, suveniruri si bijuterii din aur alb. „Mi-am luat inele, coliere, cercei. Am dat pe ele in jur de 3.000 de euro. Nu am cheltuit asa mult ca alte dati. In Istanbul am facut cumparaturi“ - ne-a spus roscata cintareata. In afara de plaja, solista si iubitul ei au testat senzatiile tari intr-un parc de distractii si s-au delectat cu sporturi extreme, dupa cum ne-a marturisit Miki: „Am facut tot felul de sporturi: paraseiling, rafting, scuba-diving. Cu banana nu ne-am mai dat pentru ca, acum doi ani, m-am lovit foarte tare la picior si am zis sa ma intorc intreaga de data asta! A cazut cineva peste mine. Nu a facut-o cu rautate.“

Nunta nu este o prioritate pentru noi


Miki si Razvan formeaza de mai bine de patru ani un cuplu fericit. Pentru ca relatia este serioasa, Razvan i-a dat in vara lui 2005 si inelul de logodna. Recent, cei doi si-au cumparat un teren, la 12 km de Bucuresti, unde isi vor ridica o vila. In ceea ce priveste oficializarea relatiei, Miki si Razvan nu au stabilit inca o data. „Cind o fi, sa fie! Un petic de hirtie nu stiu daca e asa de interesant. Noi oricum ne iubim si nu conteaza acum petecul ala cu semnaturile.“ - este convinsa solista. Singurul impediment in oficializarea relatiei pare sa fie timpul. Managerul si iubitul cintaretei sustine ca prioritatea numarul unu este, in prezent, cariera lui Miki si nu casatoria lor. „Nu vreau sa ajung ca altii, care zic de patru ani de zile ca se casatoresc si nu se casatoresc. Nunta va fi atunci cind vom avea timp sa ne ocupam de ea. Deocamdata nu este o prioritate. Pe lista de prioritati este cariera ei in primul rind. Avem o gramada de cintari, plecam si pe afara, chiar nu avem timp sa ne ocupa si de treaba asta. Si lumea intreaba de ce. De trei ani de zile asta se intimpla. Nu avem timp sa planificam nunta.“ Chiar daca nu sint casatoriti, cei doi formeaza de patru ani o familie in toata regula. „Avem casa, avem masini, avem investitii. Sintem o familie, doar ca nu avem, vorba ei, un petec de hirtie. Nu asta e important pentru noi. Mai important este sa ne iubim si sa ne intelegem bine“ - ne-a declarat Razvan, managerul si iubitul solistei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.