Multe dintre vedetele noastre apar la evenimentele mondene imbracate foarte prost. Nu tin cont ca se afla la o manifestare mondena si pun pe ele haine de parca ar merge la piata. Exista si VIP-uri care detin arta de a arata bine in orice situatie si de a-si adecva tinutele in functie de locul unde merg.

Ultima editie a Premiilor VIP, ce a avut loc, miercuri seara, la Hotel Phoenicia, a fost o dovada a VIP-urilor prost imbracate, dar si a unora elegante. VIP-urilor le place sa fie adulate si sa fie in centrul atentiei, insa cind te uiti la stilul vestimentar abordat, te apuca disperarea. Alin Oprea de la Talisman isi pusese pe el niste haine de parca era un clovn si asista la un spectacol de manele, undeva in provincie. Sotia sa, Larisa, isi pusese o rochie neagra, mulata, care o facea sa para o gospodina autentica. Tinara regizoare Cris Simion, talentata de altfel, purta cizme in plina vara, o bluza laliie, care o facea sa para masculina si niste pantaloni ponositi. Nicu Banicioiu, tinarul presedinte al TSD, un baiat frumusel, destept, dar imbracat ca si tractoristii. O camasa multicolora, niste pantaloni negri, insa era insotit de logodnica sa, care este o fata foarte frumoasa, asta fiind un punct cistigat pentru el. Elisabeta Lipa, un nume mare in sportul romanesc, in fata caruia ne inclinam, dar care se imbraca mai rau ca un barbat. Isi pune pe ea tot felul de taioare sobre, ce o fac sa para femeia militar. Si la Premiile VIP nu s-a dezmintit.

Mariana Nicolesco, fidela rochiilor lungi pina in pamint, sub forma de sac

Mariana Nicolesco cu ale sale rochii lungi pina in pamint parea venita de pe alta planeta. Este adepta acestor rochii sub forma de sac, ce o fac sa-si piarda feminitatea. Cristi Minculescu, Dorel Visan, Sergiu Nicolaescu, Cristi Brancu au abordat o tinuta eleganta. Atmosfera tipica unui asemenea eveniment, cu saluturi, socializarea de rigoare, zimbete false, felicitari, bucurie si meciul de fotbal Steaua-Zaglebie care a intrerupt de citeva ori seara de gala. Microbistii fiind atenti mai degraba la monitorul din mezaninul hotelului decit la premii. Brancu a adus si un televizor ca astfel cei prezenti sa poata afla live evolutia meciului. Alaturi de directorul revistei VIP, co-prezentator a fost Dana Savuica, intr-o rochie foarte sexy. Baietii de la Krypton au oferit un recital, iar iubita lui Bogdan Stelea, designerul Mirela Popa, si-a prezentat ultima sa colectie. In fiecare luna, revista VIP reuseste sa premieze performanta din orice domeniu, iar unele vedete se inghesuie sa fie vazute si filmate de catre televiziuni si sa mai apara si ele, din cind in cind, in cite un ziar.

Toata lumea se astepta s-o vada pe tinara iubita a lui Sergiu Nicolaescu

La actuala editie, toata lumea s-a asteptat ca Sergiu Nicolaescu sa vina alaturi de mai tinara si frumoasa sa iubita, insa a preferat sa vina singur, spre dezamagirea celor prezenti. Intorcindu-ne la vedetele ce abordeaza un stil vestimentar neadecvat, le recomandam sa-si ia un stilist. Nu este o rusine sa tii cont de parerea unui specialist care te poate invata cum sa faci sa arati bine in orice moment.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.