Pentru Mihaela Tatu PRO TV si Acasa TV i-au schimbat radical destinul. A mai lucrat la Radio R1 din Brasov, la o televiziune locala din `92 pina in 2000, cind a participat la un casting

Sansa ei a fost ca Adrian Sirbu era prezent acolo, a placut-o si a invitat-o sa modereze emisiunea "Viata bate filmul". A urmat dupa aceea "De 3 x femeie", la Acasa TV, pe care o prezinta si o realizeaza cu mare succes de peste cinci ani. Are un destin fabulos, daca ne gindim ca de la muncitoarea de ieri a ajuns sa fie vedeta de azi. Totusi, Acasa TV ar vrea s-o puna pe liber. A avut si alte profesii, cum ar fi functionara, sef de atelier, contabila, iar acum e mare star. Are o fata, Ioana, care se ocupa cu PR-ul si de citeva ori i-a creat chiar imaginea mamei sale. Aceasta lucreaza la o firma privata si nu-si doreste sa-i calce pe urme Mihaelei Tatu ca si cariera in televiziune. De tatal Ioanei s-a despartit cu multa vreme in urma, acesta este om de afaceri si locuieste undeva in America. Mihaela a incercat sa aiba si propriul ei business. A detinut un club pe care l-a inchis, dupa un an, constatind ca nu merge, iar in momentul de fata are un atelier foto impreuna cu iubitul ei Florin, care este fotograf. Se inteleg foarte bine, iar toata lumea se asteapta la oficializarea relatiei lor. Actualul iubit o adora pe Ioana si asta o face fericita pe mama.

Se asteapta debarcarea vedetei

La ora actuala, Mihaela face parte dintre veteranii trustului lui Sirbu, fiind singura vedeta care a ramas dupa ce altele au plecat sau au fost date afara. Teo reusea cu emisiunile sale sa aduca un rating de invidiat PRO TV-ului, insa au aparut disensiuni intre ea si bossul cel mare si s-au despartit, asa ca Tatu a avut mai mult teren liber. In momentul de fata, cei de la PRO TV duc o lipsa crasa de vedete. Observind acest lucru, Sirbu a cerut subordonatilor sai reimprospatarea echipei si vrea cu orice pret sa aiba in ograda sa vedete autentice. Au incercat cu tot felul de seriale si miniseriale, emisiuni de divertisment, mai mult sau mai putin reusite, iar acum spera sa dea lovitura cu telenovela "Inima de tigan", unde este o distributie de exceptie. Pentru Mihaela, dorinta de schimbare a lui Sirbu pare sa-i fie fatala. Se zvoneste, prin tirg, ca s-ar dori inlocuirea emisiunii ei si chiar scoaterea din grila.

O cotitura importanta in viata ei

Astfel, vedeta ramine fara obiectul muncii si se vede nevoita sa-si gaseasca de lucru in alta parte. I-au schimbat formatul la "De 3 x femeie", iar sefii se poarta destul de urit cu ea. Intr-un fel sau altul, Mihaela se afla la un pas inainte de a fi data afara. Sa intelegem ca Sirbu vrea s-o determine sa plece singura sau o va pune in fata faptului implinit. Putem pune aceasta decizie si pe seama faptului ca PRO TV-ul nu mai are vedetele de altadata, iar cele care au ramas sint perimate, iar postul nu se mai ridica la standardele impuse unei televiziuni moderne. E posibil ca Mihaela sa primeasca si alte propuneri, dar e cert ca va fi o durere pentru ea, in cazul in care se va renunta definitiv la serviciile ei. Intr-un fel sau altul, tot ceea ce facea in emisiunile sale realiza cu profesionalism si pasiune. Dar cum vremurile se schimba, se pare ca bosii au decis ca vremea ei a apus. Noi am spune ca are potential si ar putea fi folosita intr-un alt fel de emisiune.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.