Pelicula "A Beautiful Life", in care Zana Surprizelor va aparea impreuna cu sotul ei, are un buget estimat la 5 milioane de dolari.

Initial, rolul principal feminin din "A beautiful life" trebuia sa-i revina frumoasei actrite Denise Richards, insa distributia a suferit modificari pe parcurs. Astfel, chinezoaica Bai Ling este cea care o va intruchipa pe Esther, o fata care fuge din casa tatalui sau si ajunge sa-si castige traiul ca dansatoare intr-un club de striptease.

ZANA S-A FACUT FATA REA

Andreea Marin a dezvaluit ca rolul lui Stefan este ceva mai important decat cel primit de ea, tinand cont de faptul ca acesta a filmat impreuna cu Bai Ling o scena descrisa de vedeta Tvr 1 drept "puternica emotional". Cu siguranta insa va fi interesant sa o vedem pe Zana cea buna intrand in pielea sefului unei bande interlope feminine, implicata intr-o lupta de strada, stiind ca Andreea era insarcinata in trei luni cand s-a jucat de-a fata rea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.