Columbenii au cumparat din Creta o amuleta din onix, care sa o protejeze pe fiica lor de spirite rele si deochi

Sotii Columbeanu s-au intors saptamana trecuta din Creta, acolo unde au petrecut o vacanta romantica, fara micuta Irina. Cei doi au facut plaja, s-au plimbat cu iahtul, au vizitat monumentele istorice si s-au delectat cu preparatele culinare specifice locului. Pentru fetita lor, Irinel si Monica au cumparat o bijuterie sub forma unui ochi, care sa o pazeasca de rele.

Dupa cateva weekend-uri petrecute pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia, Irinel si Monica Columbeanu si-au facut bagajele si au plecat in Creta, departe de ochii presei mondene. Cei doi au dorit un sejur romantic, fapt pentru care au lasat-o acasa pe fiica lor, in grija bonei Cristina. "A fost o vacanta linistita, pentru ca exact asta am si cautat. Creta este incarcata de istorie si am incercat sa vizitam cat mai multe monumente. Nu am facut nimic iesit din comun, doar plaja si plimbari cu iahtul. M-a impresionat bucataria locului, se spune ca este cea mai sanatoasa din lume.

Am consumat multe salate cu ulei de masline, peste, fructe de mare, branzeturi si vin", ne-a declarat miliardarul. Columbenii au vizitat muzeul lui Nikos Kazantzakis de la Myrtia, templul lui Anemospilia, vechiul oras Panasos si celebrele manastiri cretane si au degustat horiatiki (salata), mizithra (branza alba, cremoasa), taramosalata (pasta de icre) si vinurile de casa, care se servesc in tavernele locale. Irinel si Monica nu s-au intors incarcati de cumparaturi, ci au preferat sa-si achizitioneze obiecte simbolice, de acest gen fiind si cadoul pentru fiica lor. "I-am adus Irinei o bijuterie din onix, sub forma unui ochi, care este folosita pentru protectie, apararea de boli, pericole, deochi si spirite rele. Se poate purta la gat sau poate fi tinuta la capul patului", ne-a marturisit Irinel Columbeanu.

Il felicita pe Mutu pentru reality-show

Prima familie VIP din Romania care a acceptat sa-si expuna viata la televizor, Columbenii ii ureaza succes lui Adrian Mutu in ultimul proiect al fotbalistului. "Mutu este un brand, iar reality-show-ul sau va avea cu siguranta succes. Eu nu ma tem de concurenta, este loc pentru toata lumea", a declarat Irinel, referindu-se si la "rivalii" sai de pe sticla, Bahmuteanu si Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.