Minte inventiva, fanul infocat al Alinei Sorescu a gasit o metoda inedita de a nu mai fi acuzat ca e cu ochii pe solista: si-a luat un caine, pe care il plimba zilnic pe strada ei.
Prezentatoarea TV (Kanal D) Alina Sorescu este urmarita de aproape patru ani de un admirator de 45 de ani din Pitesti. Barbatul, divortat, tatal a doua fete, a facut o pasiune pentru tanara artista chiar de pe vremea cand aceasta era eleva la Liceul Dinu Lipatti din Capitala. Cu toate ca artista a depus in repetate randuri plangere la Politie, individul nu s-a aratat intimidat de rugamintile fetei de a inceta sa o urmareasca. Ba mai mult, si-a gasit si un pretext plauzibil.

El si-a cumparat un caine pe care il scoate la plimbare in fiecare zi tocmai in fata blocului in care locuieste Alina. Desi nu s-a intamplat niciodata sa aiba un comportament violent, pentru orice eventualitate, tatal frumoasei cantarete isi insoteste peste tot fiica, acolo unde ea are treaba. Alina Sorescu pare ca s-a acomodat situatiei, de vreme ce nu o deranjeaza faptul ca in fiecare dimineata e nevoita sa-l vada pe fanul ei infocat prezent pe aleea din fata blocului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.