Stripperul de la Flamingo Boys si mai nou prezentatorul emisiunii "Bara la bara" de la Kanal D, a fost surprins la mare in compania unei blonde sexy, dansatoare in trupa sa.
Cornel Pasat, vesnicul nehotarat ce isi imparte viata intre amintirile ce-l bantuie din pricina fostei sale iubiri, Oana Roman, si actuala sa prietena, Deea, o tanara dansatoare in trupa Flamingo Girls, s-a balacit de curand in valurile inspumate ale marii.

Ela fost surprins de paparazzii revistei Spy in compania blondei, la Mamaia, desi in ziare se lauda ca inca o mai iubeste pe Oana.Nurii silfidei Deea, caci despre ea este vorba, i-au provocat lui Pasat efecte fizice vizibile, imediat dupa ce s-a dezlipit de bustul gol al iubitei sale.Nu-i de mirare de ce playboy-ul autohton nu se decide nicicum cu cine sa isi imparta viata, desi sentimentele lui pentru Oana Roman nu au palit nici dupa cei doi ani de la despartirea oficiala, stripperul declarand recent ca o iubeste neconditionat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.