Cantareata Cristina Rus ne va demonstra in "Supravietuitorul", noua productie cinematografica a lui Sergiu Nicolaescu, daca este sau nu o buna amanta.

Solista a descris pentru Bestmusic.ro rolul pe care il interpreteaza in film: "Amanta lui Goldberg era o femeie de 35 de ani, extrem de stilata, scolita si eleganta. Avea personalitate puternica si a trebuit sa intru in pielea ei, sa ma comport ca ea si sa am atitudinea ei. Eu cred ca mi-a reusit, dar vom vedea cu totii rezultatul final pe marile ecrane".

Cristina Rus, care are la activ patru ani de actorie, a filmat pentru "Supravietuitorul" timp de doua saptamani. in aceasta perioada ea a renuntat complet la concerte pentru a se putea dedica suta la suta noii productii a lui Sergiu Nicolaescu.

Acest ultim proiect al cunoscutului regizor continua seria aventurilor comisarului Moldovan. Actiunea are loc la sfarsitul anilor '70. Comisarul Moldovan se trezeste prins intr-un joc al amintirilor, in care fostii prieteni, dar in special fostii dusmani isi fac aparitia.

Reintalnirea cu aceste personaje inseamna pentru Moldovan rememorarea unor episoade din viata: pe unele incearca sa le uite, iar altora abia acum le descopera adevarata fata.

Rolul comisarului este interpretat de Sergiu Nicolaescu, iar in scenele in care il intruchipeaza pe erou tanar - de catre Petr Falc, un actor ceh in varsta de 32 de ani. in afara de Cristina Rus, din distributia filmului mai face parte si o alta frumoasa din show-bizul romanesc, si anume, Ileana Lazariuc, precum si binecunoscuta cantareata, Loredana.

"Supravietuitorul" va avea premiera in 2008.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.