La 27 de ani, Mihai Traistariu s-a decis sa puna capat burlaciei. De patru luni, el traieste o poveste de dragoste cu Ioana, femeia la care s-a intors dupa sase ani. Mihai e hotarat sa o duca la altar.

Din cauza ca are un program foarte incarcat, Mihai s-a plans ani la rand ca ii e foarte greu sa-si gaseasca o prietena care sa-i inteleaga meseria si alaturi de care sa construiasca o relatie solida, de lunga durata. Dupa foarte multe aventuri, cu diverse fete, si incercari esuate de a se "aseza" la casa lui, iata ca Mihai si-a gasit fericirea alaturi de o fosta iubita.

Ioana are aceeasi varsta ca si Mihai si este contabila la unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara. Pentru a fi tot timpul impreuna, Ioana il insoteste pe Mihai la aproape toate deplasarile din tara, dar si la concertele din strainatate. Povestea de dragoste dintre cei doi a evoluat foarte repede, iar Mihai e hotarat sa o ia pe Ioana de sotie. Chiar daca, pana acum, nu a existat o cerere in casatorie, Ioana si Mihai au discutat despre acest subiect si au cazut de acord ca anul viitor sa-si uneasca destinele. "Ioana nu numai ca doreste sa ne casatorim, dar e foarte incantata de aceasta idee", ne-a spus cantaretul.

Mai mult decat atat, cei doi indragostiti isi doresc sa devina si parinti. "Cea mai mare dorinta a mea e sa am un copil si simt ca Ioana e femeia alaturi de care vreau sa imi intemeiez o familie. Eu vreau baiat, iar ea fetita, insa pana la urma nu conteaza sexul copilului, conteaza sa fie sanatos si sa ne bucuram de el", a spus Mihai.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.