Dupa ce a primit custodia copilului, Antoanela Lazarus a declarat ca se va intoarce acasa cu baietelul, Andrei Luis, dar nu a facut-o inca. L-am vizitat pe Luis Lazarus la vila sa din Pipera si l-am gasit mutand de colo-colo o masinuta nou-nouta. "Tot astept sa se intoarca acasa fiul meu. Am cumparat aceasta masinuta, dar nu a apucat sa se joace cu ea. in mansarda sunt o multime de alte jucarii care ii placeau foarte mult si care acum stau insirate pe jos, doar-doar va veni. Calutul este favoritul lui. si camera lui este aranjata, cu cearsafurile la dunga, dar e goala. si in dulapul lui bate vantul pentru ca Antoanela a avut grija sa ia tot", a spus Luis.

A doua zi dupa ce Judecatoria Buftea a decis ca mama sa aiba custodia baiatului si ca se poate intoarce acasa, Luis Lazarus si-a sunat sotia cu care este in divort de doi ani. "Nu mi-a raspuns la telefon, asa ca m-am dus direct la locuinta ei din Militari unde este si baiatul.

Cand m-a vazut, copilul a sarit in bratele mele si s-a lipit de mine, minute in sir. Apoi, mi-a dat mie catelusul de plus pe care i-l daruisem cu cateva zile inainte. Dupa 20 de minute, Antoanela m-a dat afara pentru ca i-am atras atentia sa nu mai tipe in fata copilului. Mi-a spus ca se va intoarce acasa doar daca ii garantez si ii demonstrez ca dau afara menajera care a depus marturie in favoarea mea", ne-a povestit Luis Lazarus.

El mai spune ca a fost socat sa vada ca fiul sau nu-i mai spune ca pana acum "tati", ci "nene", ca unui necunoscut. "stiu sigur ca fiul meu ia televizorul in brate si ma pupa cand eu sunt pe ecran. Va inchipuiti ce simt eu cand copilul imi spune nene?", mai spune realizatorul OTV.

Patutul e inca gol

Camera copilului straluceste de curatenie, iar patutul are cearsafurile aranjate la dunga. Jucariile favorite sunt in apropiere, doar dulapiorul pentru hainele lui Andrei Luis este gol. Mai lipseste multimea de papucei pe care micutul ii insira la intrarea in camera.

De dorul copilului, Luis Lazarus plimba de colo-colo o masinuta pe care a cumparat-o cu 500 de euro, dar cu care micutul nu a apucat sa se joace. in mansarda, alte cateva zeci de jucarii stau insirate pe jos, acolo unde Andrei Luis le-a lasat cand a parasit vila impreuna cu mama lui.