Potrivit unei anchete a revistei Forbes, actorul Matt Damon constituie o excelenta investitie pentru studiourile cinematografice.
Pentru fiecare dolar varsat in conturile vedetei pentru ultimele trei filme realizate, producatorii au inregistrat venituri brute de 29 dolari. Primele doua pelicule unde Damon il interpreteaza pe Jason Bourne, au adus beneficii globale in valoare de 850 milioane de dolari. Cea mai recenta realizare cinematografica din acest ciclu, "The Bourne Ultimatum", a adunat 70,2 milioane de dolari. Jennifer Aniston este actrita cel mai bine pozitionata in topul Forbes. Ea ocupa locul cinci, cu venituri de 17 dolari pentru fiecare dolar castigat de ea. Fostul sot al divei, Brad Pitt figureaza in pozitia secunda, fiecare dolar primit pentru prestatia lui artistica aducand studiourilor 24 de dolari. Urmeaza, in ordine Vince Vaugh, un fost prieten al lui Jennifer, cu 21 dolari pentru fiecare dolar castigat, la egalitate de puncte cu Johny Deep. "Cele mai cautate staruri sunt cele care aduc cel mai mult profit din punct de vedere financiar", spune Michael Ozanian, intr-un comunicat publicat de Forbes.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.