Nu pot sa fac abstractie de faptul ca Oana Zavoranu si-a petrecut din nou noaptea la OTV, certindu-se cu maica-sa pe avere.

Inainte de a se certa cu maica-sa insa, cica a demonstrat ca nu s-a operat la glezne, aproape punindu-si-le pe masa, chestie pe care n-am vazut-o, dar mi s-a povestit. Ce am vazut eu a fost cum Oana a insistat ca maica-sa sa intre in direct prin telefon ca, dupa aia, sa n-o lase absolut deloc sa vorbeasca. Dar ceea ce mi s-a parut cu adevarat notabil a fost ca Dan Diaconescu avea in studio un flipchart, la care a scos-o pe Oana, ca sa noteze, legat de istoria personala a maica-sii, chestii de genul „are doua fete gemene, care mor la cutremurul din 1977“. Imaginati-v-o, va rog, pe diva telenovelelor romanesti silabisind in fata flipchartului: „A-re do-ua fe-te ge-me-ne, ca-re mor la cu-tre-mu-rul din '77“. Nu e halucinant? E. Si mai ca imi vine sa bag mina-n foc ca, data viitoare cind o sa vina Oana sa se certe la OTV, o s-o puna Diaconescu sa vina cu laptopul si cu o schema a conflictului, pregatita de-acasa, intr-un Power Point.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.