Veselie mare, sambata la pranz, pe plaja Tan Tan din Mamaia. Accesorizati din cap pana in picioare cu lucruri de firma, excentrica Raluca Badulescu si iubitul ei, Adrian, au iesit la plaja in compania unui grup de amici, din care facea parte si cuplul Claudiu Patrascu - Roxana Ungureanu.

Daca Raluca si Adrian erau nedezlipiti unul de celalalt, Claudiu si a lui Miss Playboy au pastrat o distanta oarecum nefireasca pentru o pereche care nu a bifat nici macar sase luni de iubire.

Patrascu a luat-o in brate pe buna sa prietena, Raluca Badulescu, glumind continuu cu aceasta, in timp ce Roxana Ungureanu se bronza, retrasa, in compania unei prietene.

Nici macar rasul molipsitor al Ralucai nu a trezit-o pe Miss Playboy de pe sezlong, care parea ignorata atat de iubitul ei, Claudiu, dar si de intreaga gasca.

Roxana Ungureanu si-a petrecut aproape toata vara pe Litoralul romanesc, mutandu-se temporar in vila pe care iubitul ei, Claudiu Patrascu, a inchiriat-o la malul marii.

Desi a pozat goala intr-o revista pentru barbati, tanara nu vrut sa faca topless in timpul sedintelor de bronzat.

Au petrecut la ziua Letei Ilie

Patrascu & Co si-au incheiat ziua de sambata in clubul Office din Mamaia, acolo unde fosta sotie a lui Sabin Ilie si-a sarbatorit ziua de nastere.

La petrecere, toti ochii au fost atintiti pe Raluca Badulescu si pe iubitul ei, Adrian, in varsta de 33 de ani. Cei doi i-au oferit Letei Ilie un cadou destul de costisitor, compus din mai multe accesorii Cavalli.