Fiica lui Petre Roman, Oana, s-a despartit de iubitul ei in varsta de doar 22 de ani, Carlo. Dupa promisiuni de vacanta si planuri de viitor pe care cei doi si le-au facut, Oana a decis ca e mai bine sa rupa legatura cu iubitul ei, dezamagita de comportamentul acestuia.

Oana Roman, fiica cea mica a fostului premier post-decembrist Petre Roman, a trait o poveste de dragoste alaturi de Cornel Pasat, la vremea aceea declarand ca stripperul este iubirea vietii ei. Desi s-au despartit in urma cu doi ani, cei doi au ramas buni prieteni, ba, mai mult, vorbesc zilnic si se sfatuiesc in privinta emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, "Bara la bara".

Dupa o perioada in care Oana a fost singura, ea a continuat sa spere ca isi va gasi perechea. Asa parea sa se si intample cand, in urma cu o luna, l-a intalnit pe Carlo, un tanar mult mai mic decat ea. Relatia a mers bine la inceput, ba chiar cei doi isi facusera si planuri de vacanta. Din pacate, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, astfel ca, recent, cei doi s-au despartit. De mai bine de o saptamana ea iese in oras singura, cel mai recent eveniment monden la care a participat fiind Fashion Summer Week, organizat in statiunea Mamaia.

Cornel Pasat o curteaza din nou?

Daca e sa ne luam dupa ultima declaratie a lui Cornel Pasat, care sustinea cu tarie ca inca o mai iubeste pe Oana, chiar daca neconditionat, sunt sanse mari ca cei doi sa reia legatura. Mai mult, in momentul in care ea si-a schimbat look-ul, adoptand o tunsoare frantuzeasca, acesta a complimentat-o minute in sir.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.