Dupa 10 ani in care au stat departe unul de celalalt, Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt pe punctul de a-si vedea visul cu ochii. "Ne dorim foarte mult sa fim impreuna. Dupa divort, ma marit cu Laurentiu", a declarat Ana Maria la emisiunea sportiva gazduita de Marcel Puscas la OTV.

Vedeta de la Romantica nu crede ca distanta va mai putea sta in calea iubirii lor: "E adevarat ca el joaca in Germania, iar eu trebuie sa ma ocup de afacerile mele de aici, dar asta nu conteaza atunci cand dragostea e mare. in fiecare weekend voi pleca in Germania pentru a fi alaturi de el". Prezentatoarea matinalului "Ca-n cana", in varsta de 35 de ani, spune ca acum este mai fericita ca niciodata si nu are emotii in ceea ce priveste divortul ei sau al lui Laurentiu (32 ani). "Suntem persoane mature. Am decis sa divortam amandoi si partenerii ne-au inteles. Nu poti sa mai stai intr-o casnicie daca nu mai merge", spune aceasta. Mai mult, Ana Maria e chiar prietena cu Mariana, fosta sotie a lui Reghecampf: "Suntem bune amice, ne-am intalnit la o cafea si ne-am inteles foarte bine".

Fiica solistei Ionela Prodan spera ca si fetitele ei din casatoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu - Rebecca (7 ani) si Sarah (6 ani) sa se inteleaga bine cu baietelul lui Laurentiu. Ana Maria si-a prezentat iubitul in editia de ieri a matinalului "Ca-n cana". Mai mult, ea a fost invoita joia trecuta de la Romantica pentru a petrece un weekend prelungit cu Laurentiu in Germania, la Koln. Biletul de avion a fost facut cadou de colegii de la Romantica.