La ora actuala, cintareata Andreea Banica este una dintre cele mai bogate femei din Romnia. Chiar daca nu face parte din vreun top al bogataselor, blonda este milionara in euro. De-a lungul timpului, finantele obtinute din muzica le-a investit in imobiliare. La cei 29 de ani ai sai, viitoarea doamna Mitrea este posesoarea a numai putin de sapte case.

Noul numar al revistei Story, aparut azi pe piata, ne prezinta averea ei, care depaseste fabuloasa suma de 2.500.000 de euro. Andreea Banica este constienta ca imaginea conteaza foarte mult in showbizul autohton. Prin urmare, blonda a avut grija intotdeauna sa tina pasul cu moda, atit in ceea ce priveste vestimentatiile, cit si bijuteriile. Avind un fizic placut, un sex-appel evident, o voce buna si un impresar serios: Lucian - iubitul sau, Andreei Banica i-a fost usor sa faca bani frumosi din muzica. Percepind un onorariu de minim 1.500 de euro pe cintare si avind peste cinci concerte saptaminal, solista a reusit fara eforturi prea mari sa-si asigure viitorul. In prezent, ea este proprietara a sapte imobile, atit in orasul natal, Eforie Nord, cit si in Capitala. Investitiile in imobiliare au inceput in anul 2002. Atunci, Andreea si-a cumparat in Eforie Nord un teren pe care a ridicat o vila de 400 metri patrati, compusa din demisol, parter, etaj si mansarda. Valoarea ei se ridica la aproximativ o jumatate de milion de euro. In anul 2005, a cumparat in Eforie Sud un teren, pe care a construit, ulterior, o vila cu demisol, parter si etaj. Suprafata locuibila a acesteia este de 450 metri patrati, iar terasa numara si ea 160 metri patrati. Casa nu este terminata in totalitate, inca se mai lucreaza la finisajele interioare. Dupa estimarile specialistilor, valoarea ei se va ridica, la finalizare, la minim 400.000 de euro.

Apartament de 800.000 de euro pe malul lacului Herastrau

Pe linga cele doua vile detinute pe litoralul Marii Negre, Andreea Banica este posesoarea a patru apartamente in centrul Capitalei. O parte din ele ii sporesc substantial veniturile, fiind inchiriate de ceva vreme. Recent, solistei si iubitului ei le-a cazut cu tronc un apartament de lux din zona Herastrau. Prin urmare, si l-au adjudecat, fiind al cincilea la numar, in schimbul sumei de 800.000 de euro. Avind o suprafata de 225 metri patrati, apartamentul are si o terasa cu vedere spre lac, fiind amplasat la etajul unu al unui imobil nou. Desi a fost achizitionat in urma cu citeva zile, cuplul Mitrea - Banica se va instala in noua resedinta abia in toamna, pina atunci imobilul avind nevoie de citeva retusari pentru a corespunde exigentelor cintaretei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.