Silviu Prigoana si-a cunoscut, joi seara, propria „clona“, un italian pe nume Mauro di Pinto, om de afaceri, si el foarte bogat, care traieste in Romania de 15 ani.

Cei doi s-au intalnit in restuarantul Tre Archi din Dorobanti, proprietatea italianului, care le-a pregatit sotilor Prigoana, veniti cu Silvius, o masa speciala, de bucurie ca au acceptat invitatia sa. In afara de faptul ca fizicul lor este extrem de asemanator, Prigoana si Mauro di Pinto au aceeasi pasiune pentru automobile scumpe: in timp ce miliardarul roman i-a cumparat fiului sau un Lamborghini, italianul conduce in Italia un Ferrari rosu. Mai mult, Adriana Bahmuteanu a fost de parere ca cei doi „gemeni“ au acelasi zambet si aceeasi gestica. Silviu Prigoana si Mauro di Pinto s-au antrenat la discutii pana dupa miezul noptii, au facut schimb de numere de telefon si au discutat chiar despre varianta de a se asocia in afaceri.

Omul de afaceri Silviu Prigoana si-a gasit sosia, persoana cea mai indicata sa-l inlocuiasca in vila din Pipera atunci cand vrea sa scape de cicalelile Adrianei Bahmuteanu sau cand are de negociat cu parteneri care nu-i sunt pe plac. “Fratele geaman” al lui Prigoana este un italian pe nume Mauro di Pinto, patronul unui restaurant de lux din Bucuresti. Cei doi s-au intalnit joi seara, au luat cina impreuna si s-au intins la povesti pana dupa miezul noptii, ca si cum ar fi fost doi frati care nu s-ar fi vazut de ani de zile. Nu a lipsit din acest tablou Adriana, frapata de asemanarea dintre sotul ei si italian. “Aoleu, ce ma fac eu cu doi Prigoana pe cap?!”, a spus Adriana razand.

Este unic si irepetabil in lumea mondena romaneasca, dar iata ca exista un om care-i seamana izbitor, cel putin din punct de vedere fizic. Silviu Prigoana s-a declarat un om fericit, joi seara, cand si-a cunoscut sosia, un om de afaceri italian, pe nume Mauro di Pinto. De acum incolo, Prigoana va putea sa-si cheme “inlocuitorul” cand Adriana Bahmuteanu are prea multe critici de facut la adresa sotului ei. Familia Prigoana s-a intalnit cu Mauro di Pinto joi seara, la restaurantul Tre Archi din Dorobanti, proprietatea italianului. Prima sosita, intr-un BMW Seria 3 negru, a fost Adriana. Cand l-a vazut pe Di Pinto, gravida s-a declarat frapata de asemanarea dintre el si Prigoana, mai ales ca italianul purta camasa neagra marca Prigoana: “Nu-mi vine sa cred! Seamana incredibil de bine, cu atat mai mult cu cat s-a imbracat ca Silviu”. Mai mult de atat, Adriana spune ca si mimica italianului aduce foarte mult cu cea a lui sotului ei si ca un singur Prigoana ii este de-ajuns: “Au acelasi zambet si acelasi mod de a gesticula. Ce ma fac eu acum, cu doi Prigoana pe cap?”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.