Solista trupei Heaven, Adina, s-a ales cu o nasul fisurat, in urma accidentului de masina pe care trupa ei l-a avut in urma cu aproape o luna.

Pentru a se vindeca, nu a fost necesara o interventie chirurgicala, insa cantareata a primit ingrijiri medicale la domiciliu de la un medic specializat. Cele trei soliste au renuntat, timp de o saptamana, la concerte, ceea ce le-a adus o gaura in buget de 5.000 de euro.Pentru ca nu a fost foarte grav accidentata, ea a preferat sa fie tratata la domiciliu.

Fetele de la Heaven au trecut prin clipe de cosmar acum cateva saptamani, cand au facut un accident de masina pe drumul de la Tulcea catre Bucuresti. Adina, Roxi si Roxana, impreuna cu Radu Groza, impresarul lor, care conducea Volkswagenul in care se aflau, au tras o sperietura groaznica atunci cand masina a iesit de pe sosea si s-a rasturnat in camp.

Din fericire, accidentul nu a fost foarte grav si nici unul dintre cei patru pasageri nu a necesitat ingrijiri medicale speciale. Totusi, cea mai putin norocoasa dintre ei a fost Adina, care din cauza airbagului, s-a ales cu nasul spart. Fisura a fost una superficiala si nu a necesitat interventia cu bisturiul. Cu toate acestea, cantareata a primit repetate ingrijiri la domiciliu de la un medic specializat.

In urma accidentului, fetele de la Heaven s-au ales nu numai cu cele cateva rani usoare, dar si cu o gaura in buget de cateva mii de euro. Asta pentru ca au fost nevoite sa-si anuleze toate concertele timp de o saptamana, pana cand Adina s-a vindecat complet. si, cum trupa obtine, la o cantare, aproximativ o mie de euro, iar fetele nu duc, nici pe departe, lipsa de concerte, inseamna ca au pierdut, in saptamana respectiva, aproximativ 5.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.