Trustul Media PRO ii poarta noroc frumoasei Cristina Rus.

A fost la prima editie a emisiunii "Dansez pentru tine", apoi a mers prin tara pentru preselectiile pentru cea de-a doua editie a show-ului de la PRO TV, a prezentat "Mega Clever", a avut un rol important intr-un filmulet difuzat pe postul Acasa, iar acum joaca intr-un film produs tot de trustul Media PRO.

Proaspata absolventa a Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj, Cristina Rus va debuta ca actrita intr-un lungmetraj. in "Supravietuitorul", regizat de Sergiu Nicolaescu, ea va avea rolul amantei lui Goldberg (interpretat de Cristian Motiu), un patron de cazinouri si personaj monden al anilor '40. Simpatica blonda nu va fi doar o aparitie prin cadru. Ea va avea un schimb de replici cu o alta cantareata cooptata pentru aceasta productie. Este vorba despre Ileana Lazariuc, care, in film, va incerca sa ii fure iubitul Cristinei. Cele cinci zile de filmari i-au dat ocazia Cristinei sa se cunoasca mai bine cu basarabeanca Lazariuc. "Ne stiam doar din vedere. Acum am avut ocazia sa vorbim mai mult, pentru ca am impatit aceeasi rulota cu Ileana Lazariuc. si, pentru ca in pauzele dintre filmari puteai sa te odihnesti in rulotele prevazute si cu pat, pot spune - fireste, ca o gluma - chiar ca am impartit acelasi pat cu Ileana...", povesteste Cristina.

Pentru Cristina Rus, colaborarea cu Sergiu Nicolaescu este mai mult decat implinirea unui vis. E indeplinirea unei promisiuni din copilarie. "Cand eram mica, impreuna cu mama si cu bunica mea ne uitam la filmele lui Nicolaescu. Ele erau si mai sunt mare fane ale lui. Aveau pana si carti postale cu el. La un moment dat, i-am spus bunicii: 'Cand o sa ma fac mare, o sa joc si eu intr-un film cu Sergiu Nicolaescu>>. Iata, m-am tinut de promisiune". Dupa ce a terminat de filmat, Sergiu Nicolaescu i-a dat Cristinei o veste buna "La final, domnul Nicolaescu mi-a spus un lucru care m-a magulit: mi-a zis sa nu ma las de meseria asta, pentru ca a constatat ca ma iubeste camera foarte mult". Desi i-a promis ca va tine cont de sfaturile lui, Cristina nu va urma o cariera exclusiv in actorie. Asta pentru ca nu vrea sa renunte la muzica.

Pentru filmari, Cristina a trebuit sa renunte sa se mai expuna la soare. Asta pentru ca personajul ei e o femeie din anii '40, perioada in care nu se purta "bronzul". si coafura a fost una total diferita. in fiecare zi de filmare, a fost nevoie de ore pentru a i se aranja parul in stilul anilor '40.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.