Dupa ce s-a despartit de Talisman, Tavi Colen a avut parte de un moment special in viata lui.

Brunetul s-a indragostit din nou si are un baietel, Mario Alexandru, cu iubita sa, Elena. Aceasta lucreaza la o banca, arata bine, este o femeie puternica, iar muzicianul s-a indragostit total de ea si ar vrea s-o ceara in casatorie. A mai fost insurat cu Irina, pe care a petit-o live, in emisiunea "Surprize, Surprize", in urma cu citiva ani. Insa, nu a fost sa fie si s-au despartit, fiecare vazindu-si de viata lui. Intre timp, craiul a zburat din floare in floare, a avut tot felul de aventuri, dar acum, de cind e tatic, s-a cumintit. Micutul a avut la nastere 3,100 kg, iar Colen a dat de baut la toata lumea. Pe 3 iunie, a facut botezul, la un cunoscut restaurant bucurestean, alaturi de familie si prieteni apropiati. Insa, in aceeasi zi, coincidenta sau nu, noi am spune ca nu, fosta sa nevasta a facut nunta. Am inteles ca stia despre botez si a ales, probabil, aceasta zi ca sa-i demonstreze lui Tavi ca nu-l mai iubeste si nu mai este important pentru ea. Noi am spune ca asta demonstreaza ca nu l-a uitat pe muzician, ci dimpotriva. Irina s-a maritat, dupa cum se zvoneste prin tirg, cu cel mai bun prieten al tatalui ei. Cei doi fosti soti nu s-au sunat sa se felicite pentru botez si noul mariaj, ci au evitat sa-si mai vorbeasca in ultima vreme. Cu toate ca au ramas intr-o relatie de amicitie, se pare ca sentimentele nu sint atit de curate, cum vor ei sa se creada, ci dimpotriva.

Vrea ca micutul sa-i mosteneasca talentul de muzician

Colen isi doreste ca baietelul sa-i mosteneasca talentul muzical si, de ce nu, dragostea pentru motociclete. Dupa cum se stie, este un impatimit al vehiculelor pe doua roti. Nu de putine ori agatind gagicute cu teribilismele sale de motociclist. Asta pina s-o cunoasca pe Elena si sa devina un barbat asezat la casa lui. Este greu sa ni-l imaginam pe artist schimbind scutece, dar, se pare ca a devenit maestru in asa ceva si ca ajunge in fiecare seara devreme acasa pentru a-i face baita celui mic. Cind a cunoscut-o pe Irina, Colen a crezut ca e pentru totdeauna, dar s-a inselat. A suferit o vreme, dar si-a gasit refugiul in muzica, dar si in aventuri cu femei mai mult sau mai putin celebre. Acum, de cind este cu noua iubita, vrea o vila, iar in plan profesional se pregateste pentru un proiect muzical ce crede ca va rupe gura tirgului. Si-a facut o trupa si are de gind sa cinte live in toata tara, la tot felul de concerte. In ceea ce o priveste pe Irina, Colen nu crede ca aceasta s-ar putea intelege vreodata bine cu actuala sa prietena. Dar cine stie, poate cele doua doamne isi vor da mina si il vor uimi pe solist.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.