Actorul ii cere elevei minore, care l-a acuzat de agresiune sexuala, daune morale de 250.000 de euro

Costin Marculescu spune ca acuzatiile fetei sunt total nefondate si este decis sa o actioneze in judecata atat pe Evelina, cat si pe mama acesteia, Liliana Marin, cerandu-le daune morale de 250.000 de euro. Actorul va proceda la fel si cu alti sapte elevi ai scolii sale de fotomodele (cinci fete si doi baieti) care i-ar fi distrus reputatia, defaimandu-l in presa si la tv.

Scandalul declansat de Evelina Bran (16 ani), eleva scolii lui de fotomodele, care l-a acuzat vineri pe cunoscutul actor de hartuire si agresiune sexuala, nu a ramas fara urmari. Marculescu este decis sa mearga pana in panzele albe, pentru a-si dovedi nevinovatia.

"Pentru faptul ca m-a acuzat de hartuire si agresiune sexuala, afirmand ca m-a surprins sarutandu-ma cu colegele ei si ca as fi avut relatii sexuale cu ele, dar si cu mamele acestora, le dau in judecata pe Evelina si pe mama ei si le cer daune morale in valoare de 250 000 de euro. Sa demonstreze acuzatiile"- spune indignat Marculescu.

Actorul este convins ca eleva de la "Colegiul Economic Viilor" nu are nici o proba valabila in acest proces si ca mesajele de care aceasta, impreuna cu mama ei au facut atata caz nu au nici macar tenta erotica, cu atat mai putin sexuala. "Mesajele sunt inofensive. Cat despre acuzatiile de agresiune, nu inteleg de ce nu a facut plangere la Politie a doua zi dupa episodul in care sustine ca i-as fi pus mana pe sani sau ca am incercat sa o dezbrac"- a mai afirmat paratul.

Marculescu o cunoaste pe Evelina de 9 luni, din ziua in care ea s-a inscris la cursurile acestuia de fotomodele, si in tot acest rastimp nu a iesit cu el decat de doua ori in oras, si atunci doar ca simpli prieteni : " Am invitat-o , ca pe toate elevele mele, o data la teatru si alta data la lansarea albumului Deliei. Imediat dupa eveniment, i-am chemat un taxi si a plecat acasa". Actorul este de parere ca incidentul a pornit de la o sedinta foto, ea suparandu-se ca nu a primit tricoul unei echipe de top din Divizia A.

Elevii lui Costin, pusi pe scandal

Patron al unei agentii de fotomodele si manechine care le-a avut printre absolvente si pe Adela Popescu sau Roxana Ionescu, Costin Marculescu nu se afla la prima acuzatie de acest fel. De-a lungul vremii, inca sapte elevi ai acestei scoli au facut scandal in presa, insa actorul este convins ca "au fost pusi de cineva care are interes sa discrediteze agentia".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.