Nico, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, face ce face si se baga in gura presei. De asta data, insa, nu este ea motivul discordiei, ci casa de discuri a artistei, care se pare ca i-a interzis vedetei sa apara pe ultimul sau album cu vreo melodie a compozitorului Andrei Tudor. Acest lucru pare putin deplasat avand in vedere ca Andrei este cel care-i compune lui Nico, toate piesele cu care aceasta se prezinta in festivaluri si concursuri. Un exemplu ar fi Festivalul de la Mamaia, de anul trecut, dar si Eurovision-ul de anul acesta. Piesele pe care le-a interpretat Nico poarta semnatura lui Andrei. Se pare ca intre cei doi nu exista nici un conflict, ei fiind foarte buni prieteni, artista preferandu-l insa pe Laurentiu Duta (3SE) pentru albumul "Asa cum vrei".

De-a lungul timpului, o serie de artisti care au colaborat cu aceasta casa de discuri au avut o sumedenie de nemultumiri. Unul dintre lucrurile pe care le reprosau artistii reprezentantilor casei era proasta promovare.

Andrei spune 'da>>, Intercont, 'ba>>

Intrebat ce crede despre acest lucru, Andrei ne-a declarat ca "este adevarat faptul ca fiecare casa de productie are preferatii ei si mai cred ca albumul acesta al lui Nico are o alta directie muzicala. A fost o colaborare care mi-a placut, liniile mele melodice se potrivesc cu vocea ei. Eu fac o muzica in care cred". Andrei a recunoscut, insa, ca "intr-adevar, mi s-a parut deplasat faptul ca nici o piesa de-a mea nu este inclusa pe albumul ei, insa eu cred in piesele astea. Daca Nico nu va face nimic cu piesele pe care i le-am compus eu, le voi reface cu altcineva. Singurul lucru pe care i-l reprosez eu este faptul ca fiecare artist care castiga cu o anumita piesa niste premii incearca sa le promoveze, iar ea nu face acest lucru."

De cealalta parte, casa de discuri se apara sustinand: "Artista a venit cu un produs finit (gata pentru a intra in productie) pe care nu se afla nici o piesa compusa de Andrei Tudor. Oricum, stilul acestuia nu s-ar fi potrivit in cadrul albumului "Asa cum vrei" (piesele fiind preponderent R&B, cu influente dance)... Casa de discuri doar si-a dat aprobarea pentru materialul muzical interpretat de Nico", ne-a declarat Raluca Deusan, PR Manager Intercont Music.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.