Elton John vrea ca internetul "sa fie inchis", pentru ca artistul considera ca distruge relatiile dintre oameni, creativitatea sau muzica buna, potrivit ziarului britanic "The Sun".

"Internetul i-a oprit pe oameni sa mai iasa si sa stea unii in compania celorlalti, sa mai creeze lucruri", a spus John. "In loc de asta, ei stau acasa si isi fac propria muzica, care e OK cateodata, dar asta nu e un semn ca ar avea viziune artistica pe termen lung."

Artistul incearca apoi sa convinga oamenii ca trebuie sa comunice si sa faca front comun impotriva internetului. "Din fericire, urmatoarea miscare va fi sa daramam internetul. Sa iesim pe strazi si sa marsaluim si sa protestam in loc sa stam acasa pe blog."

Spre final, John ajunge chiar la masuri radicale. "Cred ca ar fi un experiment incredibil sa inchidem internetul pentru cinci ani si sa vedem ce fel de arta se va produce. E prea multa tehnologie disponibila, iar eu sunt sigur, cel putin din punct de vedere al muzicii, ca ar fi mai interesant decat ce e azi."

Elton John a recunoscut de-a lungul timpului ca nu tine pasul, din punct de vedere tehnic, cu prezentul. El a spus ca nu are nici telefon mobil, nici iPod si ca nu compune muzica decat la pian. Cu toate acestea, un concert al cantaretului de la New York a fost transmis live prin intermediul internetului, iar John a anuntat anul acesta ca intregul sau catalog de albume va fi disponibil pentru descarcare digitala, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.