Claudia, alias Cream, a ajuns printr-o imprejurare norocoasa la carma emisiunii "Telezvon", de la Kanal D, inlocuind-o, de fapt, pe Andreea Antonescu, a carei prestatie a fost indelung criticata.

Fara a avea experienta in acest domeniu, Cream s-a descurcat onorabil in cele aproximativ patru luni, cat a durat contractul ei pentru aceasta emisiune de barfe din viata mondena a fotbalistilor. Referitor la motivele pentru care "Telezvon" nu se mai difuzeaza, Claudia ne-a declarat: "Am luat o pauza de filmari in luna august si urmeaza ca din septembrie sa incepem un nou sezon".

Emisiunea ei a avut audiente modeste

Pe de alta parte, reprezentantii Kanal D s-au rezumat sa afirme ca emisiunea a fost scoasa din grila de programe deoarece Claudia a beneficiat de un contract pe o perioada determinata si ca, momentan, nici un alt proiect de la Kanal D nu o include si pe Cream. Cu toate acestea, surse din cadrul postului sustin ca "Telezvon" a avut parte de audiente foarte mici, iar producatorii au decis sa nu o mai difuzeze. Au existat si zvonuri conform carora Cream ar fi pretins mai multi bani, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care contractul ei nu a mai fost prelungit.

Cristina Rus a esuat de doua ori

Prestatia Cristinei Rus la emisiunea-concurs "Eurotombola", de la Prima TV, a fost indelung criticata. Ea a infruntat, in aceasta vara, cel de-al doilea esec: emisiunea "Mega Clever", pe care a prezentat-o la PRO TV, a fost scoasa din grila postului.

AndreEA, concediata dupa doar o luna

Prima experienta de televiziune a Andreei Antonescu a fost emisiunea "Joker", de la Prima TV, din anul 2000. Cantareata a fost cooptata in echipa Kanal D in aceasta iarna, dar mai marii postului au renuntat la serviciile sale de prezentatoare a emisiunii "Telezvon", la numai o luna de la debut.

Julia este in probe la National TV

Julia se afla in fata primei experiente intr-ale televiziunii, la emisiunea "Bere la gheata", de la National TV. Contractul sau are o durata determinata, insa sefii i-au promis ca i-l prelungesc daca emisiunea va avea audiente multumitoare.