Dintre cele cateva zeci de manechine care au participat in acest weekend la Summer Fashion Festival de la Mamaia, una dintre fete a reusit sa capteze la maximum atentia publicului datorita asemanarii izbitoare cu regretata printesa Diana.

Izabella Iulia Balint, din Baia Mare, in varsta de 18 ani, este poreclita de prietenii apropiati "Lady Di de Maramures".

"Printesa Diana a fost un model pentru toate femeile din lume si eu am admirat-o foarte mult. Poate m-am gandit prea mult la ea atunci cand am fost insarcinata, si de-aia seamana Izabella atat de bine cu ea", a spus doamna Balint, mama Izabellei. Aceasta a adaugat ca si fiica sa o placea foarte mult pe celebra printesa, al carei destin a impresionat-o foarte mult.

Parul blond, ochii albastri si nasul usor acvilin, exact ca al Printesei, i-a determinat pe apropiatii Izabellei sa ii atribuie acesteia titulatura de "Lady Di de Maramures". Desi abia a trecut de varsta majoratului, Izabella are o vasta experienta in lumea modei.

Dupa ce a fost desemnata Miss Maramures, dar si Miss Cap Aurora, ea a avut ocazia sa defileze pe podium pentru unii dintre cei mai cunoscuti designeri din Romania, la cele mai importante festivaluri de moda din tara.

Cel mai mult s-a bucurat de aprecierea lui Catalin Botezatu, care a ales-o pentru a-i reprezenta imaginea colectiei de lenjerie intima pentru femei. De altfel, ea isi doreste sa ii calce pe urme celebrului designer si sa urmeze cursurile Facultatii de Design Vestimentar din Cluj, pentru a deveni si ea creatoare de moda. "Izabella i-a aratat lui Catalin creatiile sale, iar el i-a spus ca are mana buna. Pentru ea a contat foarte mult aceasta apreciere, i-a dat curaj", a adaugat cu mandrie doamna Balint.

Izabella vrea sa joace rolul Dianei

Izabella Balint se mandreste ca trasaturile sale amintesc de indragita printesa. Ea este atat de increzatoare in asemanarea sa cu Lady Di (foto stanga), incat este sigura ca, daca ar participa la un casting pentru alegerea celei care sa ii interpreteze rolul faimoasei printese, intr-un film, ar avea mari sanse de a castiga preselectia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.