Printre cei mai curtati barbati din Romania se numara si Marian Ionescu. Muzicianul de la "Directia 5" a avut pina in prezent numeroase aventuri cu doamne celebre si nu numai, insa nici unei femei din viata lui nu i-a putut oferi o relatie serioasa.

Motivul este unul singur. Marian era insurat, cel putin in acte, cu Adriana Ionescu si astfel nu putea avea decit aventuri cu pretendentele la inima sa. Insa, in urma cu o luna, a divortat, pe cale amiabila, de Adriana, dupa mai mult de 20 de ani de casnicie. De altfel, cei doi nu mai constituiau un cuplu cu adevarat de mai multa vreme, fiecare traindu-si viata si avind cite o alta relatie. Locuiau in aceeasi casa, aveau grija de Carmin, baiatul lor, care mosteneste talentul muzicial al tatalui, si se comportau foarte civilizat unul cu altul. In viata Adrianei a aparut, se pare, un nou barbat, care si-a impus punctul de vedere si vrea o relatie mai serioasa cu ea. Nu stim daca se va ajunge la un mariaj, dar frumoasei doamne ii este bine asa. Se zvoneste prin tirg ca si muzicianul vrea un divort pentru a putea fi alaturi de noua sa iubita. La rindul lui, Marian Ionescu traieste de vreo doua luni o frumoasa poveste de dragoste alaturi de vedeta Antenei 1, Crina Abrudan. Sint tot mai des vazuti impreuna la tot felul de manifestari mondene, iar aceasta nu scapa nici un concert al trupei "Directia 5". Si in vacanta au plecat impreuna, pe litoralul romanesc, iar prietenii Crinei sustin ca aceasta este tare indragostita de muzician.

Pe Crina a cunoscut-o la Caravana Antenei 1

S-au cunoscut la Caravana Antenei 1 si de atunci sint nedespartiti. Stirista crede ca, intr-un fel sau altul, intilnirea cu artistul este una predestinata. Intre timp, cea care prezinta stirile sportive la televiziunea lui Voiculescu l-a cunoscut si pe Carmin si se intelege foarte bine cu acesta. Au iesit la piscina si la filme impreuna, dar si la citeva restaurante, iar Marian este mindru de cele doua persoane apropiate din viata lui, mai ales ca nu exista conflicte intre ele. Crina reuseste sa-l surprinda deseori pe partenerul sau de viata cu tot felul de gesturi spontane de dragoste. La inima muzicianului au sperat si alte vedete, dar degeaba. Sa nu uitam, insa, de povestea de iubire care a durat destul de mult dintre el si Loredana. Au mai existat si alte domnisoare, mai mult sau mai putin cunoscute, iar la un moment dat in viata lui a aparut Anna Lesko. Nu a durat prea mult legatura lor, iar o vreme Marian a fost singur si neconsolat. In ceea ce o priveste pe fosta sa sotie, aceasta sustine ca tot timpul va avea o relatie speciala si ii doreste sa gaseasca o femeie care sa-l iubeasca cu adevarat. In momentul de fata, Adriana lucreaza la Departamentul de protocol al Guvernului si organizeaza tot felul de evenimente pentru executiv. A fost o vreme PR-ul unui cunoscut cazinou din Bucuresti, iar acum are o "slujba mai oficiala", cum ii place ei sa declare. Adora sa iasa la evenimentele mondene si, de multe ori, se intimpla sa se intilneasca acolo cu Marian si se comporta ca doi camarazi adevarati. Din pacate, prea putine vedete din Romania pastreaza o relatie civilizata dupa divort, preferind deseori sa se balacareasca in public. Nu se poate spune acelasi lucru despre sotii Ionescu. Amindoi sint indragostiti de Carmin si ii satisfac orice capriciu si cind acesta se va casatori, au promis ca va fi nunta secolului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.