ProVideo, divizie a companiei Media Pro, lanseaza primul “cinematograf de gala” din Romania, CinemaPro, in Piata Universitatii. Sala, cu peste 500 de fotolii din piele, tapetata cu catifea rosie si dotata cu cel mai mare ecran din tara, va fi inaugurata vineri, 25 martie.

Cinematograful "Luceafarul" a fost inlocuit de unul de lux, la care se lucreaza din toamna anului trecut, potrivit reprezentantului de relatii publice al ProVideo, Dana Adam.
Scaunele din lemn cu huse roase s-au transformat in fotolii imbracate in piele, pardoseala zdrentuita a fost inlocuita cu mocheta rosie, iar peretii afumati si decolorati au fost tapetati cu catifea. ProVideo a investit in restaurarea si redotarea cinematografului peste 900.000 de dolari. Reprezentantii companiei spun ca sala ofera cele mai bune conditii de vizionare din Romania: "Sunet digital, confort in fotolii si ecranul cel mai mare din tara".

ProVideo si Omnia Film isi propun sa aduca in Romania, in premiera, "cele mai tari filme".
"Luam filme de la toti distribuitorii, in functie de succesul lor in Occident", a spus Adam.
CinemaPro se va inaugura pe 25 martie cu premiera marelui cistigator al Premiilor Oscar 2005, "Million Dollars Baby", in regia lui Clint Eastwood. Biletele vor fi puse in vinzare in dimineata inaugurarii si vor costa 200.000 de lei. Elevii si studentii vor avea reduceri de pina la 75a, la matineu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.