Dupa trei saptamini de plimbari prin diverse state din America, unde a ajuns printr-o bursa oferita de guvernul american, Robert Turcescu isi reia emisiunile de la Realitatea TV si Europa FM.
Astazi, la ora 20.15, telespectatorii nu-l vor vedea nici pe Cristoiu, nici pe Turcescu pe Realitatea TV. Spatiul de emisie va fi ocupat de editia speciala "Germania saluta Romania", care va include o transmisiune in direct de la Berlin. Emil Hurezeanu il va intervieva pe Traian Basescu in studiourile Deutsche Welle. Aceasta este totusi o exceptie, pentru ca marti, la aceeasi ora, Robert Turcescu va reveni cu "100%".

Acesta a plecat la bursa in America cu un ligament de la genunchi rupt. Jurnalistul s-a accidentat pe 30 ianuarie, in timpul unui meci din cadrul Cupei Presei la Fotbal. Chiar daca s-a dus atunci la spital pentru un control, problemele de sanatate s-au agravat in ultima perioada. "Ultima oara cind am vorbit cu el mi-a spus ca nu se simte bine si ca se va opera la picior in tara", spune Dorin Brutaru, producatorul emisiunii "100%". Cu toate acestea, Silviu Prigoana il asteapta pe Turcescu sa fie lector la scoala de tehnicieni media pe care omul de afaceri intentioneaza sa o deschida anul acesta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.