Dupa ce s-a certat si s-a impacat cu DJ Pagal de mai multe ori, Cosmina Pasarin a ajuns la ginduri mai bune in ceea ce priveste relatia cu acesta.
Bruneta a primit deja inelul de logodna, a fost ceruta in casatorie la malul marii, intr-un mod romantic, si a acceptat pe loc. Cel care i-a furat inima vedetei de la Kanal D i-a facut o incendiara declaratie de dragoste, iar nunta ar putea avea loc la sfirsitul acestui an, daca vor gasi un local asa cum isi doresc, sau in cel mai rau caz la inceputul anului viitor. Nu stim inca ce rochie va purta mireasa, dar ar vrea sa plece special in Franta sa-si achizitioneze o tinuta extrem de sexy. Mirele va opta pentru un costum nonconformist, asa cum ne-a obisnuit pina acum. Asa cum ii cunoastem, n-ar fi tocmai exclus sa asistam la o nunta cu totul atipica. DJ Pagal si-a propus chiar sa mixeze muzica la propria petrecere.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.