Pentru designerul Catalin Botezatu acest weekend a fost unul fericit. Si-a prezentat noua colectie in cadrul Summer Fashion Festival, sub simbolul Masserati, la Hotelul Rex, din Mamaia.
Colectia sa Haute Couture, este inspirata de designul unui automobil si este prima sa prezentare de acest gen. Femeia pe care a prezentat-o creatorul este rafinata, eleganta, extravaganta si in acelasi timp sensibila. Peste 2.000 de invitati au fost prezenti la eveniment, multi dintre ei nemaiavind locuri in sala. Dintre VIP-urile aflate acolo amintim pe Catinca si Oana Roman, Adriana Bahmuteanu, alaturi de Silviu Prigoana si fiul mai mic al acestuia, Silvius, "Poponet", neinsotit de nicio cucerire, Claudiu Patrascu, impreuna cu iubita lui, Roxana Ungureanu, Vali Punga s.a. Imediat dupa eveniment, Botezatu, alaturi de manechinele sale si o bruneta, Aniela, au plecat intr-un periplu prin barurile de pe Litoral. A fost si la Clubul Fiat Cafe, unde s-a batut cu sampanie, alaturi de frumoasa sa insotitoare, si a mincat tot felul de delicatese culinare, oferindu-i un buchet superb de flori acesteia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.