Locuinta cuplului Bahmuteanu - Prigoana nu mai este demult un secret. Cei doi si-au expus-o publicului in cele doua reality-showuri ale caror gazde sunt.

Cu toate acestea, sunt lucruri pe care telespectatorii nu le cunosc, cum ar fi pasiunea omului de afaceri de a-si achizitiona tot ce e nou in materie de tehnologie audio-video...

Telespectatorii care i-au urmarit la tv nu stiu ca sotul Adrianei este pasionat de tehnologie si ca tot ce e nou in materie de audio-video isi achizitioneaza. insa Adriana e mai conservatoare in acest domeniu si nu nimereste de fiecare data telecomanda ca sa porneasca plasma din living.

"Doar la mine in camera pot sa dau drumul la televizor din prima. La cate telecomenzi sunt in living, nici nu nimeresc...", spune vedeta. Asadar, coltul in care se afla plasma, cu sistemul audio, dvd-player-ul si celelalte aparate audio-video e preferatul lui Prigoana.

Prigoana este pasionat de noutatile in materie de tehnologie audio-video. Asa ca nu rateaza ocazia de a-si cumpara plasma visurilor sau un DVD-player foarte performant. Asa se face ca in living-ul vilei s-au strans multe aparate de acest gen, fiecare cu o functie precisa. Daca Silviu stie sa le manevreze, Adriana marturiseste ca nu cunoaste toate telecomenzile.

Si Adriana are coltisorul ei in vila. Cand s-a casatorit cu Silviu, ea i-a facut cadou un birou "secretaire" olandez, ce dateaza din anul 1700 si e facut din lemn de nuc. Piesa valoreaza mii de euro, dar nu i-a placut foarte tare omului de afaceri, asa ca ii apartine tot Adrianei: "Mie imi plac obiectele de mobilier vechi, in schimb lui Prigoana ii plac cele noi".

In biroul lui Prigoana, Adriana are si ea coltul ei. Aici e locul unde face revista presei si unde priveste cu nostalgie in sutele de albume foto pe care sotul ei le-a strans de-a lungul timpului. "Avem sute de mii de fotografii. Albumele sunt toate datate si insemnate de Silviu, dar au ramas si multe poze nearanjate inca. E o munca destul de grea". Tot in birou, Silviu a pus pe pereti cateva caricaturi pe care le-a primit. Preferata Adrianei este cea facuta anul trecut, la Chicago.

Adriana e recunoscuta pentru placerea cu care colectioneaza diverse lucruri, de la pantofi, pana la lampi. Cu acestea din urma a umplut un dulap intreg (are 15 piese): "imi plac pentru rolul lor, de a purifica aerul din incapere".

Obiectul preferat al Adrianei este biroul de secretariat pe care i l-a cumparat sotului la nunta. insa tot ea il foloseste, caci Prigoana nu a fost impresionat de stilul anilor 1700, caruia ii apartine.

Un alt loc preferat de cei doi in locuinta este biroul. Aici, peretii sunt tapetati cu biblioteca in care, pe langa volume de exceptie, se afla sute de albume cu fotografii ce ilustreaza viata celor doi. Tot aici se afla si locul in care Adrianei ii place sa faca revista presei.

"De curand Silviu si-a luat acest sac de box. Asa nu ma mai bate pe mine cu pliciul. isi varsa nervii dand cu pumnii in el", spune Adriana, razand.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.