Actrita de origine latina Jessica Alba s-a despartit de iubitul sau, producatorul Cashole Warren, cu care a avut o relatie de aproximativ doi ani, potrivit HotNews.

Actrita l-a sunat pe Warren si i-a spus: "Nu mai sunt indragostita de tine". Surse din anturajul fostului iubit al Jessicai Alba sustin ca despartirea a aparut ca din senin si ca Warren este "devastat de aceasta veste". La cateva ore dupa ce i-a comunicat vestea, Jessica Alba si-a trimis asistentul la resedinta din Los Angeles, in care cei doi au locuit impreuna in ultimii doi ani, pentru a-i evacua lucrurile lui Cash. Reprezentantul Jessicai nu a vrut sa comenteze acest eveniment. "El banuieste ca Jessica l-a parasit din cauza unui alt barbat. Pentru producator, despartirea a fost mai mult decat dureroasa", a declarat o sursa pentru "US Magazine".

Jessica Alba si producatorul Cash Warren s-au cunoscut la filmarile "Fantastic Four". Ea juca in acest film, iar el ocupa postul de asistent al directorului. Din acel moment, cei doi au ramas impreuna.

Desi cu cateva saptamani in urma relatia dintre Jessica Alba - una dintre cele mai sexy femei de pe planeta - si Cash Warren parea in regula, acum lucrurile nu mai stau la fel. Cei doi se mutasera de curand impreuna si aveau de gand sa achizitioneze o casa in New York, pentru faptul ca tanara actrita este innebunita dupa acest oras. Asadar, iubirea lor parea a avea culoarea roz, iar acest fapt a fost confirmat si de pozele de la nunta "nevestei disperate" Eva Longoria, cand cei doi "porumbei" s-au bucurat din plin de cele cateva zile de sedere la Paris. Acum insa, Jessica Alba poate intra fara probleme in topul celor mai sexy femei singure! De ce? Pentru ca l-a parasit pe Cash Warren!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.