Solista a investit in originalul microfon nu mai putin de 8.000 de euro, modelul fiind detinut si de celebrul solist Peter Gabriel.
Nicoleta de la Hi-Q si-a achizitionat un microfon placat cu aur, singurul din Romania, in valoare de 8.000 de euro. Modelul microfonului este unic in Romania, iar mandria membrilor trupei pop Hi-Q este cu atat mai mare cu cat celebrul interpret Peter Gabriel poseda un astfel de model.

"Acest microfon este un cadou pe care voiam de mult timp sa mi-l fac. Nu as dori sa-l inteleaga lumea ca pe un moft sau ca pe un motiv de a iesi in evidenta. Ma pasioneaza foarte mult muzica, imi place ceea ce fac, ma implic total si tocmai din acest motiv nimic nu mi se pare prea mult cand vine vorba de acest domeniu", a spus Nicoleta Dragan. Acest microfon peste mult timp va reprezenta o amintire frumoasa a clipelor petrecute pe scena", a mai declarat Nicoleta. Din pacate, solista il va folosi doar pentru playback, caci vocea nu prea o ajuta sa cante live.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.