Prezentatoarea emisiunii "Conferinta de presa", de la Antena 2 , este foarte mandra de podoaba sa capilara si nu pierde nici o ocazie sa afirme ca nu are extensii.

Pentru ca are un stilist personal, ea prefera sa-si aranjeze singura parul, decat sa apeleze la alti specialisti si, chiar inainte de o filmare, Diana si-a tuns singura bretonul. Coafezele din televiziune i-au apreciat dexteritatea.

Diana Munteanu Niculescu este extrem de conservatoare in ceea ce priveste propria coafura, ea afisand acelasi par lung, blond, inca de la inceputurile sale in televiziune. Desi a avut perioade in care a fost sfatuita de diversi stilisti sa se tunda mai scurt, pentru ca parul i se deteriorase, din cauza decolorarilor repetate, Diana nici macar nu a vrut sa auda de asa ceva. Cu toate acestea, ea insasi a recunoscut ca, acum, i se pare cel putin ciudat look-ul platinat pe care l-a avut acum trei-patru ani. "Am gasit niste poze de prin 2003, cand aveam parul aproape alb.

M-am lasat cu greu convinsa, dar acum sunt incantata ca am optat pentru o nuanta ceva mai inchisa de blond", a spus Diana. De altfel, sotia lui Niculescu nu se lasa pe mana oricarui stilist, ea fiind clienta fidela a unui singur salon de infrumusetare. in cazuri de extrema urgenta, prezentatoarea prefera sa se aranjeze singura, decat sa apeleze la stilisti pe care nu-i cunoaste. Chiar acum doua zile, inainte de filmarile pentru emisiunea "Conferinta de presa", pe care o prezinta la Antena 2, Diana si-a taiat singura bretonul si le-a uimit chiar si pe coafezele de acolo, cu indemanarea de care a dat dovada.

Mai mult, din cand in cand, Diana nu ezita sa-si etaleze talentele de hair-stylist si pe parul altor femei. "Una dintre prietenele mele cele mai bune are un salon. Obisnuiesc sa merg des in vizita la ea si, daca este ocupata, o ajut si eu. Mai pun vopseaua pe parul clientelor, o mai intind...", a povestit sotia lui Niculescu. "Daca o sa ma las vreodata de televiziune, am ocazia sa ma reprofilez rapid", a adaugat aceasta, razand.

Desi este consiliata de Ovidiu Buta in ceea ce priveste vestimentatia pentru emisiune, multe dintre rochiile pe care le imbraca sunt din garderoba sa personala. Dintre creatorii romani, Diana o prefera pe Irina Marinescu, la care si-a facut mai multe rochii, chiar si dupa propriile sale idei. Ea nu exclude ideea de a-si deschide si o casa de moda.

Ii face lui Claudiu ciocolata de casa

Din cauza caniculei, saptamana aceasta, Diana a evitat sa iasa din casa, preferand sa-si petreaca zilele in bucatarie si sa-si exerseze talentele culinare. Adora sa pregateasca dulciuri, iar specialitatea sa este ciocolata de casa, cu nuci si esenta de rom. in ceea ce priveste reteta personala de ciocolata, prezentatoarea prefera sa nu o dezvaluie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.