Horrorul american „Fall Down Dead“, regizat de Jon Keeyes si tradus in romana cu titlul „Se credea un Picasso“, le aduce pe marile ecrane, incepand de astazi, pe Monica Barladeanu (Dean) si Mihaela Radulescu. Povestea este aceea a unei metropole terorizate de crimele unui ucigas in serie.
Criminalul se autointituleaza „ucigasul lui Picasso“ si este atat de puternic in nebunia sa, incat pare de neoprit. Acesta actioneaza numai in timpul penelor de curent, modul sau de a ucide fiind foarte crud si ingenios. Intr-o noapte, in bezna asternuta peste oras, sapte straini raman prizonieri intr-o cladire de birouri, in timp ce asasinul porneste in urmarirea lui Christie Wallace (Dominique Swain), singura femeie care ar putea sa-l identifice.

Mihaela Radulescu interpreteaza un rol secundar, al avocatei Theresa, iar distribuirea ei in acest film nu e prima experienta ca actrita. Radulescu apare chiar in secventa de inceput a filmului. Prezentatoarea de televiziune a semnat contractul pentru rolul din acest film, fara sa stie ca va fi colega cu prietena ei, Monica Barladeanu (foto). Aceasta din urma si Radulescu nu s-au intalnit insa pe platouri, deoarece au avut perioade diferite de filmare pentru aceasta pelicula.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.