Starul latino a fugit de canicula din Bucuresti direct la Izvorani, in vila lui Irinel si a Monicai, unde a fost tratat regeste de angajatii Columbenilor

Celebrul cantaret Julio Iglesias a avut parte, fara indoiala, de o primire calduroasa in Romania. Atat de calduroasa, incat si-a petrecut majoritatea timpului la piscina, incercand sa faca fata caniculei. Dupa Sibiu, Timisoara si Bacau, starul a cautat un refugiu umbros si in Bucuresti si a nimerit in vila lui Columbeanu.

Aflat in concediu in Creta, impreuna cu Monica, Iri a avut parte de o surpriza placuta atunci cand i s-a comunicat ca starul international, Julio Iglesias, ar vrea sa faca o baie in piscina sa de la Izvorani. Miliardarul a acceptat pe loc si l-a invitat pe cantaret, ca dupa concertul de pe stadionul Cotroceni, sa-si petreaca si noaptea in dormitorul de protocol al vilei sale.

Evenimentul a fost aranjat in cursul zilei de ieri, cand persoane din staff-ul vedetei l-au contactat telefonic pe Irinel Columbeanu si i-au cerut permisiunea ca Julio Iglesias sa-si petreaca dupa-amiaza la vila din Izvorani, motivand ca starul isi doreste neaparat sa stea la piscina si sa se bucure de racoare.

Omul de afaceri a fost foarte incantat de propunere si a acceptat fara sa ezite, magulit ca poate fi gazda celebrului cantaret. Desi se afla in Creta, Irinel Columbeanu s-a ingrijit ca sederea cantaretului latino sa fie una cat mai placuta. Astfel, Julio Iglesias a fost intampinat la Izvorani de administratorul vilei si de ceilalti angajati ai lui Irinel Columbeanu, care au incercat sa-i ofere starului tot confortul: acces la jacuzzi, la piscina interioara cu hidromasaj, delicatese rafinate, si cocteiluri speciale.

La petrecerea organizata marti seara in cinstea sa, Julio Iglesias a fost intampinat de trei frumuseti din show-biz-ul autohton: doua blonde sexy, Anca Neacsu (ex-A.S.I.A.) si Adina (Heaven), precum si de o bruneta focoasa, Lavinia (ex-Spicy). Cantaretul a fost atras mai mult de nurii blondinelor, pe care le-a sarutat cu foc pe obraz. Adina de la Heaven a fost sarutata cu delicatete pe obraz de eternul indragostit, Julio Iglesias.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.