Designerul vestimentar va prezenta sambata, la Mamaia, rochii de seara cu 10.000 de cristale Swarovski

Botezatu va lansa sambata seara, la Hotelul Rex din Mamaia, o colectie inedita de rochii de seara, inspirata de noul model Maserati GranTurismo. Pentru prezentarea celor 18 modele, incrustate cu 10.000 de cristale Swarovski, creatorul a apelat doar la manechine profesioniste, si nu la vedetele momentului.

Cunoscutul designer roman este de parere ca in prim-planul unei colectii trebuie sa fie creatiile, si nu asa-numitele vip-uri care sunt scoase in fata numai atunci cand un designer nu are cu ce impresiona. "Nu mai vreau vedete in prezentarile mele. Atunci cand nu ai ce arata, te folosesti de imaginea acestor asa- zise dive ca sa iesi in fata cu ceva", a declarat Botezatu.

De-a lungul timpului, pentru acesta au prezentat nume precum Catrinel Menghia sau Monica Columbeanu, designerul fiind foarte selectiv in alegerea mireselor pentru tinutele sale. Colectia de rochii de seara "Maserati by Botezatu" numara 18 modele realizate din materiale pretioase aduse din Italia (matase, voal, gulere din blana de vulpe etc), puternic accesorizate cu paiete si cristale Swarovski.

"Am incercat sa stilizez sigla Maserati cu pietre Swarovski. Am folosit nu mai putin de 10.000 de astfel de cristale, o rochie costand cel putin 700 de euro", a mai spus el. De altfel, este pentru prima data cand un designer roman reinterpreteaza prin intermediul creatiei vestimentare simbolurile unui automobil de lux.

Pentru show-ul de sambata seara, Botezatu si l-ar fi dorit ca solist, in deschiderea evenimentului, pe Marcel Pavel. Acesta nu va putea fi insa prezent la Mamaia, datorita programului foarte incarcat: "Sambata voi canta la cateva nunti in Bucuresti". Bote are insa alta versiune: "Nu s-a inteles la bani cu organizatorii, asa ca a refuzat concertul".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.