Investigatorul de la OTV a fost acuzat de Antoanela, sotia cu care e intr-un perpetuu divort, ca, in afara de "amanta numarul 1", Alina, in viata lui Luis Lazarus a aparut si "amanta numarul 2". Ea a numit-o "Meme" si a afirmat ca din cauza ei e pe punctul de a renunta si la Alina Manolache, mama celui de-al doilea copil al lui Lazarus.

Ba chiar cineva din preajma Alinei ne-a spus acelasi lucru! Luis, insa, a negat cu vehementa, sustinand ca e doar o razbunare ieftina, pusa la cale de sotia de care e pe cale sa divorteze. isi recunoaste iubirile si cei doi copii, admite ca a comis si greseli, dar ca nu e un ticalos si un afemeiat asa cum a fost zugravit de Antoanela. Noi v-o prezentam azi pe "Meme" si punctul ei de vedere cu privire la "amorul cu Lazarus".

Se numeste Mihaela Moise, dar toti apropiati si colegii ii spun "Meme". De aceea, in OTV, acolo unde lucreaza ca reporter, toti au stiut catre cine se indreptau acuzatiile Antoanelei Lazarus aparute in Click!. "

Meme" spune, insa, ca nu are nici o legatura cu scandalul conjugal al familiei Lazarus si, cu atat mai putin, ar face parte dintr-un triunghi amoros al vedetei masculine. Sustine ca are o relatie de trei ani cu un barbat la care tine mult, iar pe Luis Lazarus il vede, la cei 23 de ani ai ei, ca pe "un profesor si un om de televiziune de la care am avut si inca mai am multe de invatat". stia de banuielile Antoanelei Lazarus, fiindca "telenovela" se desfasoara chiar in maruntaiele postului lui Dan Diaconescu.

"Am avut o discutie cu doamna Lazarus in OTV, discutie in care mi-a reprosat, cu un limbaj violent si plin de invective, ca am o relatie cu sotul ei si ca ma va ataca in presa pentru a ma compromite si a-mi distruge imaginea, pe care, fiind la inceput, incerc sa mi-o cladesc. Eu i-am raspuns politicos ca, daca are vreo problema cu sotul ei, nu e treaba mea, fiindca eu nu fac decat sa lucrez cu acesta, deoarece sunt obligata de sefii mei. Lucrul poate fi confirmat si de colegii mei, care au asistat involuntar si oripilati la discutie".

Mihaela Moise a tinut sa lamureasca si problema telefonului de 1.000 de euro, pe care sotia mentorului ei sustine ca l-ar fi primit cadou de la acesta. "Telefonul meu e un Nokia N73, cumparat de mine. tin sa precizez ca, avand atat un contract de realizator tv cu Dan Diaconescu (pentru emisiunea mea de duminica, "Drumul spre Paranormal"), cat si o familie care ma sprijina din toate punctele de vedere, cred imi pot permite un telefon de cateva sute de euro. Nu e nevoie ca domnul Lazarus "sa rupa" de la gura copiilor lui, asa cum spune doamna Antoanela".

Mihaela Moise - "Meme" crede ca "Luis Lazarus este un barbat suficient de atragator, astfel incat sa se faca placut de orice femeie, iar speculatiile erau inevitabile, pentru ca in viata... nimic nu este exclus"

Micuta reporterita stie si ea cate ceva din culisele cuplului Lazarus. "imi amintesc ca, in timpul ultimei anchete de la Constanta, domnul Lazarus a pus capat unui interviu, in urma unui mesaj pe care il primise de la sotia lui. Aceasta i-a spus ca a facut accident, baietelul, Andrei, fiind in masina. Lucru care in final s-a dovedit a nu fi adevarat. Asa ca ii transmit doamnei Lazarus Antoanela: nu mai cautati inamici in alte femei, ci cautati-i in comportamentul dumneavoastra!".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.