Se pare ca Vasile Muraru (comunistul Felix din sitcomul “La bloc”, Pro TV) trebuie sa se impace cu gindul ca fiica sa, Maria Sinziana, nu-l va urma in cariera de comic vestit al micului ecran.
Desi in scoala generala, fetita vadea destule talente artistice! Pentru ca a mers cu corul scolii la citeva concursuri, a trebuit sa recupereze orele de chimie pierdute si, uite asa, a descoperit, inca din scoala generala, ca aceasta materie este de-a dreptul pasionanta. In clasa a VII-a se afla deja printre fruntasii olimpiadei de chimie , iar in clasa a IX-a a ocupat locul al doilea pe tara. In primul semestru din clasa a-IX-a, tatal ei a avut media 3,66 la chimie, dupa cum singur marturiseste. Deci nu putem vorbi despre o mostenire de familie... Independent de acest lucru, Vasile Muraru este in al noualea cer pentru ca Maria Sinziana s-a intors cu medalia de aur de la olimpiada internationala de chimie care, anul acesta, s-a tinut la Iacutia (Rusia). Campioana lui Muraru este eleva in clasa a XI-a, la Liceul “Tudor Vianu” din Capitala. Inca nu s-a hotarit ce facultate va alege dupa bac, dar Vasile Muraru are incredere in optiunile fiicei sale si pe buna dreptate!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.