Fara a fi nevoita sa participe la casting, Nicoleta Luciu a fost distribuita in telenovela "Inima de tigan", care va fi difuzata din aceasta toamna.

Ea a fost preferata sa interpreteze acest rol datorita trasaturilor fizice, asemanatoare cu cele ale Cassandrei, personaj marcant al telenovelelor sud-americane. Pentru a da culoare acestui personaj, vedeta va trebui sa invete cateva expresii in limba tiganeasca.

Nicoleta Luciu este noua stea a telenovelelor produse de MediaPro Pictures pentru Acasa TV. Prestatia vedetei din cele doua telenovele in care a mai jucat, "Iubire ca-n filme" si "Lacrimi de iubire", dar, mai ales aspectul fizic al Nicoletei, i-au convins pe producatori sa-i ofere frumoasei brunete rolul principal in noul serial difuzat de Acasa TV, "Inima de tigan".

Dupa modelul "Cassandra", Nicoleta va interpreta rolul unei tiganci cu sarm, care suceste mintile tuturor barbatilor ce vor juca in telenovela. incantata la maximum de aceasta oferta, Nicoleta a acceptat rolul fara nici un fel de rezerve, desi este constienta ca trebuie sa se documenteze serios in legatura cu traditiile si obiceiurile tiganilor. "E o experienta noua, din care o sa invat multe lucruri. Limbajul, pronuntia si expresiile pe care le au ei si care vor fi foarte exploatate in aceasta telenovela sunt diferite de ale noastre. Trebuie sa fiu foarte atenta la toate aceste aspecte", a spus vedeta.Pentru a da cat mai multa credibilitate rolului, Nicoleta va trebui sa invete si cateva expresii in limba tiganeasca. Totusi, avand in vedere ca deocamdata se fac doar repetitii pentru aceasta productie, iar filmarile propriu-zise vor debuta in toamna, inca nu se cunosc detalii despre rolul fiecarui personaj.

Cert este faptul ca Nicoleta se afla in fata unei provocari si, dupa cum ea insasi a spus, va face tot posibilul sa nu dezamageasca publicul. "E un imbold pentru mine, un rol greu, care ma va solicita mult si este, realmente, o provocare. Experientele de pana acum si, in special aceasta, ajuta la maturizarea mea atat ca persoana, cat si ca actor", a adaugat vedeta. Nicoleta Luciu e cu atat mai incantata de acest proiect, cu cat va avea privilegiul sa joace alaturi de mari actori ai scenei romanesti, precum Gheorghe Dinica, Mihai Moraru, Florina Cercel, Szoby Cseh, Gheorghe Visu, Vladimir Gaitan, Eugen Cristea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.