O clienta fidela, actrita Sarah Jessica Parker din "Totul despre sex", l-a imbogatit pe celebrul instructor roman, care i-a devenit si un foarte bun prieten.
Absolvent al Institutului de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, Radu Teodorescu este in momentul de fata cel mai cautat antrenor de fitness din Statele Unite. A modelat vedete de top, precum Cindy Crawford, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Jodie Foster, Brooke Shields, Meg Ryan si multe alte staruri care au ajuns dependente de exercitiile cu efecte miraculoase ale romanului.

O clienta veche, care i-a devenit si o buna prietena, e Sarah Jessica Parker, actrita din serialul "Totul despre sex". Pentru exercitiile de fitness, vedeta il plateste pe Radu cu 300 de dolari pe ora, suma considerata modica la Hollywood. Onorariul pe care Sarah il achita se justifica din plin, avand in vedere forma fizica de invidiat pe care celebra actrita o arata la cei 42 de ani ai sai.Radu Teodorescu se ocupa si de imaginea Danei Savuica, prezentatoarea emisiunii "Jurnal intim".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.