Actrita Lindsay Lohan, ce a iesit de curand de la o clinica de reabilitare, a fost arestata ieri sub suspiciunea ca se afla sub influenta alcoolului la volan si pentru ca avea cocaina asupra sa, potrivit Reuters.

Lohan, ce este deja acuzata ca a condus sub influenta alcoolului atunci cand a produs un accident in Beverly Hills, in luna mai, a fost oprita de politia din Santa Monica marti, dupa ce autoritatile au observat ca masina actritei urmarea un alt autovehicul.

Politistii i-au facut un test de alcoolemie si au transportat-o la sediu. La un control ulterior, politistii au descoperit cocaina in buzunarul vedetei, informeaza NewsIn.

Lohan a fost arestata sub suspiciunea ca a condus sub influenta alcoolului, pentru posesie de cocaina, dar si pentru ca s-a urcat la volan desi are permisul suspendat. Vedeta se afla, in prezent, in inchisoarea din Santa Monica, a anuntat politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.