Vedeta americana de televiziune Oprah Winfrey are o avere estimata la 1.5 miliarde de dolari, conform unui studiu realizat de revista "OK!", informeaza vedeta.ro.

Actritele Sandra Bullock, Julia Roberts si Nicole Kidman, precum si diva pop Madonna, s-au clasat intre primele cinci pozitii ale topului celor mai bogate vedete feminine, intre primele zece pozitii ale acestui top clasandu-se si Christina Aguilera, Halle Berry si Jessica Alba.

Revenind la divele clasate in prima parte a topului, in luna ianuarie a acestui an, Sandra Bullock a ocupat locul 14 al celor mai bogate femei din show-bizz (Forbes), cu o avere estimata la 85 de milioane de dolari.

In cazul Madonnei, in anul 2000, ea a fost desemnata de catre Guinness World Records cea mai buna artista a tuturor timpurilor, ea inregistrand 130 milioane de albume vandute si 50 milioane de single-uri.

Revista Forbes i-a estimat averea la 325 de milioane de dolari. Nici Julia Roberts nu se lasa mai prejos, actrita dominand lista celor mai bine platite actrite de la Hollywood timp de 4 ani (2002-2005).

Australiana Nicole Kidman apare si ea constant in clasamentele Forbes, doar in perioada 2004-2005 adunand o avere de 14.5 milioane de dolari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.