Sotii Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu sint oameni de cuvint. A spus cind s-au casatorit ca vor sa aiba copii. Zis si facut!
De curind, prezentatoarea emisiunii Pro Motor (Pro TV) a aflat ca e insarcinata de vreo noua saptamini. Roxana duce sarcina cu bine, e plina de energie, face sport si se bucura de cele mai elaborate rasfaturi din partea sotului. “Mihai ar fi in stare sa faca totul in casa, de la curatenie pina la mincare, ceea ce ma amuza copios. Cel mai tare imi place ca in fiecare seara imi face masaj la picioare, asta ma relaxeaza. Stie ca multa vreme am avut probleme cu somnul, iar prin masaj ma deconectez si dorm foarte bine. Astfel ca, oricit de obosit ar fi, nu se culca pina nu-mi face masaj. Ma pupa mereu pe burtica, este tare dragut!” - zice incintata viitoarea mamica. Intr-adevar, trebuie sa fii foarte dragut ca sa masezi in fiecare seara picioarele alea interminabile!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.