De-a lungul timpului, pentru fiica Anastasiei Lazariuc, muzica nu s-a dovedit un job atragator. Trupa Trinity, din care Ileana a facut parte, a disparut fara mare tam tam, la fel cum si-a facut aparitia.

Totusi, senzuala bruneta a ramas, tangential, in controversata lume a showbizului, datorita relatiei cu Ion Ion, fiul miliardarului Tiriac. Desi pe parcursul celor trei ani petrecuti alaturi de juniorul Tiriac cariera sa a intrat intr-un con de umbra, in prezent, se pare ca libertatea i-a adus Ilenei notorietate in domeniul actoriei. Avind un aspect fizic de invidiat si sini fara cusur, siliconati din cite se pare, in trei etape, Ileana este o prezenta agreabila. Frumusetea ei l-a fermecat si pe actorul Steven Seagal care i-a oferit un rol in „The Harvester“. In prezent, Ileana este protagonista serialului „Chiquititas“, produs de Valeriu Lazarov. „Cu siguranta m-a atras dublul rol: Didi, o fata foarte inventiva si haioasa si Diana Marascu, o femeie de afaceri serioasa, dar si ideea de a face parte dintr-un proiect realizat de domnul Lazarov, care a avut intotdeauna productii de succes, in Romania, cu vedete precum Andreea Marin, Mircea Radu, Dan Negru sau Raluca Moianu“ - ne-a marturisit Lazariuc. In paralel cu serialul difuzat de Kanal D, Ileana a filmat si pentru „Supravietuitorul“, pelicula regizorului Sergiu Nicolaescu. Cum a prins rolul Zarazei, ne-a povestit chiar ea: „Am dat o proba, la concurenta cu mai multe persoane. Se pare ca am reusit sa-i conving ca sint cea mai potrivita pentru a interpreta rolul Zarazei. Am jucat alaturi de Lucian Viziru si de actorul de origine ceha Petr Falc. Chiar daca nu am studii de specialitate, eu cred ca am acumulat deja experienta in domeniu si ca ma descurc onorabil. Sint de parere ca sint mai importante calitatile cu care esti inzestrat de Mama Natura decit studiile de profil”. Cu toate acestea, bruneta vrea sa se perfectioneze in tainele actoriei si se gindeste sa urmeze cursuri de specialitate in SUA.

Sanse de impacare cu Ion Ion Tiriac??

In ceea ce priveste viata personala, Ileana este zgircita cu declaratiile. Pesemne ca a platit scump orice indiscretie. Avind in vedere ca fostul sau iubit, Ion Ion, trece printr-un divort spectaculos, dupa doar trei luni de mariaj cu Maria Marinescu, am intrebat-o pe Ileana ce sanse ar fi sa-si reia relatia cu juniorul Tiriac: „Nu vreau sa discut despre acest subiect si va rog sa imi respectati dreptul la intimitate. In prezent, sintem in relatii normale. Ce ati vrea sa va zic? Ca schimbam trotuarul cind ne vedem pe strada?!“ Indiferent daca Ion Ion va reveni sau nu in viata sentimentala a lui Lazariuc, aceasta ne-a spus ce calitati apreciaza la un barbat: „Trebuie sa fie atragator si educat! Sint calitatile cele mai importante! La capitolul compromisuri, Ileana ne-a relatat la ce a trebuit ea sa renunte, atit pe plan profesional, cit si sentimental: „Am facut sacrificii, nu compromisuri! Daca iti doresti cu adevarat o cariera in actorie trebuie sa renunti la multe lucruri, ca de exemplu, la timpul liber, la hobby-uri sau la intilnirile cu prietenii, la odihna. Pe plan sentimental, atit timp cit iubesti persoana care se afla linga tine, trebuie sa lasi de la tine, daca vrei sa mearga acea relatie“.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.