Irinel Columbeanu, Adrian Mutu, Cristi Chivu si Bogdan Stelea au avut sau au in prezent relatii cu femei care seamana izbitor cu fostele iubite.

Medicul psihiatru Florin Tudose argumenteaza: "Atat barbatii, cat si femeile isi aleg o imagine pe care o cauta tot timpul vietii. Alegand sa inceapa o relatie cu o femeie care seamana cu fosta sotie, barbatul incearca sa regaseasca clipe din trecut si sa retraiasca marea iubire. Ceea ce multi nu inteleg este ca vor gasi doar o masca, nu si intreg continutul afectiv", a declarat pentru Click! medicul psihiatru Florin Tudose.

Chivu cauta frumusetea naturala

Cristi Chivu, unul dintre cei mai ravniti celibatari din Romania, a fost mereu in atentia presei si datorita relatiilor pe care le-a avut cu femei celebre. Dupa Andreea Raicu, in inima fotbalistului si-a facut loc Maria Marinescu, de care s-a despartit insa, dupa doi ani de dragoste patimasa. in prezent, fundasul echipei AS Roma este nelipsit din paginile mondene, dupa ce si-a facut publica povestea de iubire cu Adelina Elisei. stirista de la Antena 3 este insa des comparata cu Maria Marinescu din punct de vedere fizic.

Relatia pe care prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 o are in prezent cu Cristi Chivu a surprins si a incantat deopotriva. Adelina Elisei are foarte multi fani, poate si datorita faptului ca s-a tinut departe de scandalurile si intrigile mondene. Nu poate trece neobservata insa asemanarea evidenta cu Maria Marinescu, ambele fete afisand o frumusete naturala, aproape aristocratica.

Aceeasi culoare si lungime a parului, aceeasi forma a ochilor, a sprancenelor si a buzelor. Ambele discrete, deloc opulente, cu o atitudine rasata si eleganta. Se pare ca Maria Marinescu l-a ajutat pe Chivu sa identifice prototipul femeii ideale, iar Adelina Elisei confirma acest fapt. Desi nu au in comun decat dragostea pentru Chivu, cele doua seamana izbitor ca infatisare si atitudine

Mutu prefera sud-americancele

Aida Yespica, o frumoasa venezueleanca de 24 de ani, l-a pus pe jar pe Adrian Mutu, in perioada cand fotbalistul activa la Juventus. (foto stanga)

Cei doi au avut o aventura, care a facut deliciul presei italiene. Asemanarea actualei sale sotii, Consuelo, cu fotomodelul Aida Yespica este mai mult decat evidenta. (foto dreapta)

Iri, Anna si Romanita

Romanita Iovan si Irinel Columbeanu au trait o intensa poveste de dragoste care a durat aproape 10 ani.

Dupa despartirea de creatoarea de moda, miliardarul si-a gasit o copie la indigo a fostei iubite, in persoana cantaretei Anna Lesko. Actuala sa sotie, Monica, nu are insa nici un element comun cu ex-iubitele lui Iri.

Stelea, intre Lili si Mirela

Dupa ce s-a despartit de Lili Sandu, pe care a iubit-o mai bine de sase ani, cuceritorul Bogdan Stelea si-a gasit fericirea in bratele Mirelei Popa, o tanara creatoare de moda.

Portarul echipei Unirea Urziceni a cautat aproape tot timpul acelasi prototip de femeie si nu a dat gres. Atat Lili Sandu, cat si Mirela Popa activeaza in show-biz, sunt satene cu parul lung, au forme voluptuoase si trasaturi fizice asemanatoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.