Exclusiv. Solistul Rolling Stones a dansat de mai multe ori cu o bruneta care e manechin si a facut schimb de numere de telefon cu ea
Legendarului solist al trupei Rolling Stones, Mick Jagger, i s-au aprins calcaiele dupa o romanca frumoasa care este manechin! La megapetrecerea care a avut loc dupa concert si despre care CANCAN a publicat, in editia de ieri, in exclusivitate, amanunte incendiare, lui Mick Jagger i-a cazut cu tronc una dintre hostessurile aduse ca sa le tina companie membrilor Rolling Stones. Sursele noastre ne-au marturisit ca artistul a invitat-o de mai multe ori pe bruneta la dans, apoi i-a spus unuia dintre organizatori ca o simpatizeaza si a chemat-o la el la masa: "Au vorbit vreo jumatate de ora numai ei doi si au facut schimb de numere de telefon. Chiar mi-a atras atentia faptul ca avea un telefon "praf", nu era vreun aparat scump. Dupa ce el a plecat catre hotel, pe la ora 03.00, fata a mai ramas putin si a disparut si ea".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.