Oana Kogalniceanu a fost, timp de trei ani, stilista nonconformistei soliste Corina. insa, de curand, cantareata a renuntat la aceasta colaborare, in favoarea Laurei Vargalui.
Stilul vestimentar futurist, abordat de Corina, e apreciat in unanimitate de toti criticii de moda, ea fiind considerata una dintre putinele cantarete care au un look de scena comparabil cu cel al vedetelor internationale. Pana acum cateva luni, acest merit i-a apartinut atat ei, cat si stilistei Oana Kogalniceanu, fost model, care, timp de trei ani, a sfatuit-o pe Corina in alegerea tinutelor de scena. in mod surprinzator, de curand, din motive pe care nu vrea sa le faca publice, cantareata a renuntat la colaborarea cu Oana si a inceput sa lucreze cu Laura Vargalui, stilist la revista "Elle". Ea a fost cea care i-a ales tinutele si machiajul pentru cel mai recent videoclip al cantaretei, la piesa "Overdrive", clip incare solista afiseaza un look de gheisa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.