Reality-show-ul gemenelor Eremia va fi difuzat in cinematografele din Anglia

Pe langa faptul ca au un onorariu de minimum 10.000 de lire sterline pentru un concert, fetele de la Cheeky Girls fac multi bani si din reclame. Ele au filmat recent un spot publicitar pentru Loteria Nationala din Marea Britanie, pentru care au primit peste 20.000 de lire sterline. in plus, la sfarsitul anului, publicul le va putea vedea pe gemenele Mihaela si Gabriela Eremia si in postura de actrite, intr-un lung-metraj despre viata lor.

Desi Mihaela si Gabriela, cele doua gemene din trupa Cheeky Girls, sunt aspru criticate, in mod frecvent, in paginile tabloidelor din Marea Britanie, pe plan profesional le merge destul de bine, neavand motive sa se planga. Din contra chiar, au chiar si cate doua-trei concerte saptamanal, pentru fiecare incasand minimum 10.000 de lire sterline. in paralel cu activitatea concertistica, fetele au fost ofertate de o companie de productie tv pentru a fi protagonistele unui reality-show, ce urma sa fie transmis la un post de televiziune din Anglia. Productia a fost filmata in cinci tari diferite, fiind partial un reality-show, avand in vedere ca Mihaela si Gabriela au fost angajate pe post de actrite. Fetele au respectat un scenariu bine pus la punct, in timp ce ceilalti participanti au luat parte la numeroase intamplari considerate neprevazute. Filmarile pentru aceasta productie al carei nume nu a fost inca stabilit s-au incheiat recent, si, pentru ca rezultatul final a fost peste asteptari, producatorii au hotarat ca filmul sa fie difuzat pe marile ecrane.

"Nu ne-am asteptat sa iasa chiar atat de bine. Etapa de post-productie necesita cateva luni, astfel ca filmul va aparea la sfarsitul anului, in noiembrie sau decembrie", ne-a spus Margareta Semal, mama gemenelor. Pe langa banii din concerte si cei primiti pentru acest film, in ultimele lui, Cheeky Girls si-au "imbogatit" conturile cu inca aproximativ 40.000 de lire sterline, ele fiind protagonistele unei reclame pentru Loteria Nationala din Marea Britanie si ale unui spot publicitar la bautura racoritoare Seven Up.

Gabi nu se grabeste la maritis

Contrar zvonurilor, Gabriela si Lembit Opik nu se grabesc sa se casatoreasca. in acest sens, Gabriela a afirmat ca nu vrea sa se marite in urmatorii doi ani, pana va implini varsta de 27 de ani. Relatia dintre cei doi merge foarte bine, iar Lembit merge intotdeauna insotit de iubita sa la intalnirile oficiale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.